"Adriatic Elegance"
41

Marina Residence Neum: Apartman s terasom već od 180.000 KM

Marina Residence Neum
Marina Residence Neum
EOS MATRIX Nekretnine ponosno predstavljaju apartmane u kompleksu Marina Residence, koji se nalaze u Neumu u prvom i drugom redu apartmana i udaljeni su samo 50 metara od plaže.

Iz ponude izdvajaju apartman od 52 m2 (39 m2 + terasa 13 m2) čija cijena iznosi 180.000 KM i poslovni prostor u prvom redu do mora od 643 m2 (350 m2 + terasa 293 m2) koji je idealan za različite poslovne aktivnosti.

Investiranjem u Marina Residence, napominje EOS MATRIX, ne samo da osiguravate svoj novi dom za odmor, već i pametno ulažete u nekretninu koja će s vremenom povećavati svoju vrijednost.

Marina Residence Neum
Marina Residence Neum

Trenutno su u ponudi:

  • 22 stambene jedinice po odličnim cijenama, a u rasponu od 42 m2 do 53 m2;
  • 49 parking mjesta i
  • četiri ostave.

Dodatne informacije o dostupnosti apartmana, parking mjesta i ostava možete dobiti putem broja +387 63 011 965 (Mob/Viber/WhatsApp) i na web stranici marinaresidence.ba.

Idealna lokacija

Neum je poznat po svojoj blagoj klimi, kristalno čistom moru i predivnim plažama. Marina Residence Neum smještena je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini restorana, kafića, trgovina i kulturnih atrakcija. Ovo je savršeno mjesto za one koji žele uživati u mirnom životu uz obalu, a istovremeno biti blizu svih urbanih pogodnosti.

Inače, EOS MATRIX Nekretnine uspješno posluje od 2021. godine u Bosni i Hercegovini nudeći besprijekorno i personalizirano iskustvo koje nadmašuje transakcije - radi se o pretvaranju snova u stvarnost. Bilo da ste iskusni investitor ili prvi put kupujete nekretninu, EOS MATRIX Nekretnine su tu da pretvore vaše želje u stvarnost. Otkrijte svijet mogućnosti, podržan od strane tima posvećenog vašem uspjehu.