Vrhunska lokacija
0

Maštate o buđenju uz pogled na more? Stanovi u samom centru Makarske ispunit će vaše snove

Klix.ba
Nova luksuzna vila u centru Makarske
Nova luksuzna vila u centru Makarske
Ukoliko maštate o buđenju i ispijanju kafe uz pogled na more te stvaranju doma za svoju porodicu na Jadranu, savršena opcija za to je urbana vila u samom centru Makarske.

Naime, novi luksuzni stanovi agencije Albedo u centru Makarske nude upravo to - otvoreni pogled na more, otoke i makarsku luku, pa čak i oni koji se nalaze u samom prizemlju. Pogled vam nikad neće biti blokiran jer ispred same vile nema mogućnosti za dodatnu gradnju.

Ova urbana vila ima ukupno šest stanova, počev od prostora u prizemlju koji obuhvata veliki trosobni stan od 147,76 metara kvadratnih s tri spavaće sobe, dva kupatila, velikom okućnicom od 146 metara kvadratnih, potom i ugrađenim vanjskim roštiljem te prostorom za ljetnu kuhinju.

Nova luksuzna vila u centru Makarske
Nova luksuzna vila u centru Makarske

Zatim tu su po dva dvosobna stana od približno 76 metara kvadratnih na prvom i drugom spratu, s dvije spavaće sobe, dva kupatila i velikim lođama od 17 metara kvadratnih.

Na samom vrhu se nalazi prava "poslastica" - prostrani penthouse od 158,43 metara kvadratnih s tri spavaće sobe, tri kupatila, velikim dnevnim boravkom s kaminom i lođom od 44 metra kvadratna na kojoj je strukturalno predviđena mogućnost ugradnje ljetne kuhinje i hidromasažne kade.

Najkvalitetniji materijali i lokacija koja je rijetkost na tržištu

Svi stanovi imaju otvoreni koncept unutarnjeg dizajna gdje kuhinja, dnevni boravak i terasa tvore jedinstvenu cjelinu, kako bi se u pogledu moglo uživati iz većeg dijela stana.

Također, svi stanovi će imati podno grijanje u kupatilima koja dolaze potpuno opremljena, klima uređaje u svim sobama, kvalitetni troslojni parket hrvatske proizvodnje koji će biti postavljen u sve prostorije osim kupatila i terasa, italijanske pločice prve klase u kupatilima i na terasama, staklene ograde na terasama, protuprovalna ulazna vrata, instalacije za TV, sat, kao i nužni internet u svakoj sobi.

Nova luksuzna vila u centru Makarske
Nova luksuzna vila u centru Makarske

Zgrada ima osam vanjskih parkirnih mjesta po cijeni od 15.000 Eura. Objekat je trenutno u izgradnji, a za sve navedeno korišteni su materijali visoke kvalitete.

Ono što ovu nekretninu ističe od ostalih jeste mirna lokacija u samom centru grada Makarske. Upravo kombinacija novogradnje i same lokacije ovog objekta je ono što ćete na tržištu rijetko moći pronaći. Useljenje i završetak radova planirani su na ljeto 2025. godine.

Detalje o ovoj luksuznoj nekretnini te informacije o dostupnosti stanova možete pronaći na web stranici Albedo nekretnina.