Naselje Solana
137

Najavljena izgradnja novog stambeno-poslovnog kompleksa Novi Elir u Tuzli

Kompleks Novi Elir u Tuzli
Kompleks Novi Elir u Tuzli
Kompanije Tehnograd, za građevinarstvo i inženjering, i Bingo, predstavljaju početak gradnje prva dva objekta u stambeno-poslovnom kompleksu Novi Elir u Tuzli.

Novi Elir nalaziti će se u naselju Solana u Tuzli, a sam projekat predstavlja planiranu buduću gradnju i dalji razvoj ovoga grada.

Riječ je o 128 modernih stanova kvadratura od 30 do 80 m2, koji će biti jedinstven spoj udobnosti, funkcionalnosti i vrhunske kvalitete.

Svaki stan u kompleksu pružiti će udoban prostor za život, izrađen od najsavremenijih materijala. Veliki izbor dimenzija stanova, omogućava vam da pronađete savršeni dom po vašoj mjeri, po ukusu svakog kupca. Pa tako, savršeno mjesto za dom, ali i rad, ovdje mogu pronaći porodice, profesionalci i poduzetnici.

Kompleks Novi Elir u Tuzli
Kompleks Novi Elir u Tuzli

Neke od pogodnosti koji nudi Novi Elir su:

  • Podzemni parking
  • Moderni i visokokvalitetni materijali
  • Visoki standard gradnje u skladu sa tradicijom i kvalitetom kompanija Tehnograd i Bingo

Buduće naselje osmišljeno je sa svim potrebnim funkcionalnim sadržajima koje jedno naselje treba sadrži i pruži udoban život vlasnicima svojih prostora. Tu je blizina škole, dobra povezanost s magistralom i ostalim važnim lokacijama. Također, u sklopu Novog Elira planirana je trgovina, mini market kako bi vam omogućila praktičnu nabavku svakodnevnih potrepština nadohvat ruke.

Cijene stanova

Stanovi su dostupni po cijenama već od 3.000 KM do 3.400 KM/m2. Za prve kupce predviđeni su posebni popusti kako bi uživali u povoljnim ponudama.

Kompleks Novi Elir u Tuzli
Kompleks Novi Elir u Tuzli

Za više informacija i rezervacije, pozovite brojeve telefona 035 250 608 i 035 251 061 ili ih kontaktirajte putem e-mail adresa [email protected] i [email protected]. Posjetite i ured kompanije na adresi Turalibegova 48, zgrada Cipelici (preko puta MUP-a TK).

Posjetite web stranicu www.tehnograd.ba kako biste saznali više o Novom Eliru i njegovim ponudama.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih zahtjeva ili pitanja, kompanija Tehnograd je na raspolaganju. Žele vam puno uspjeha u pronalasku svog novog doma u Novom Eliru.