Ne propustite je
30

Najbolja last minute ponuda: Upišite ITAcademy uz veliki popust i krenite po odlično plaćen posao

ITAcademy
ITAcademy
Drugu polovinu augusta mnogi od nas koriste da pronađu atraktivne last minute ponude turističkih agencija kako bi ugrabili što veći popust za ljetovanje. Upravo se ovih dana jedna fantastična last minute ponuda izdvojila od svih drugih, a nudi je ITAcademy.

Posebno sjajna vijest jeste to da, ako požurite, možete još uvijek da je iskoristite. Ukoliko u tome uspijete, vrlo je moguće da nikada više nećete razmišljati o tome koliko zarađujete, gdje ćete putovati ili čak živjeti i raditi.

O čemu je riječ?

Najtraženija IT škola u regionu ITAcademy organizuje veliku last minute akciju, koja vam uz popust od više od nevjerovatnih 750 eura donosi kartu za IT usavršavanje.

Iz ove ustanove navode da je interesovanje veliko, a da je broj ljudi koji će moći da iskoriste ovu ponudu ograničen. Zato, ukoliko želite da obezbijedite sebi jedinstveni aranžman za uspješnu budućnost, što prije rezervišite svoje mjesto preko stranice it-akademija.com i pređite put od početnika do uspješnog IT eksperta za manje od 12 mjeseci.

Putovanje koje ćete pamtiti cijelog života

Dok mnogi građani iz regiona teško pronalaze radno mjesto sa pristojnom platom, pa samim tim moraju i da jure takozvane last minute ponude sa velikim popustima da bi uopšte razmišljali o ljetovanju, naši sugrađani koji se bave IT poslovima imaju mnogo slađe muke:

Ne samo da zarađuju i po nekoliko prosječnih plata (sa prosječnim zaradama u regionu od 955 eura do 2.409 eura) već i do posla dolaze veoma brzo. Pored toga, IT-jevci mogu da putuju praktično tokom čitave godine zato što čak 89% njih ima mogućnost remote rada.

Zbog toga je ITAcademy, jedina škola koja obezbjeđuje sveobuhvatno IT školovanje i svoje polaznike priprema za najplaćenije poslove današnjice, ovog ljeta pripremila specijalnu last minute ponudu, koja vam, uz uštedu više od 750 eura, omogućava da i vi na najsigurniji mogući način zakoračite u uzbudljivi IT svijet.

Izaberite atraktivnu IT destinaciju po svojoj mjeri

ITAcademy
ITAcademy

Prema svim istraživanjima, IT tržište ima i te kakav potencijal za budući rast, i to zahvaljujući digitalizaciji, koja je postala jedan od najizraženijih trendova u svim sferama poslovanja. Primat u ovome preuzima vještačka inteligencija, koja doprinosi otvaranju niza novih poslovnih mogućnosti za one koji razmišljaju o karijeri u IT-ju.

Ovo ukazuje na to da svako ko ovlada odgovarajućim znanjima i praktičnim vještinama, koje su tražene na tržištu više nego ikada ranije, može vrlo lako da pronađe posao i počne odlično da zarađuje.

Iako mnogi misle da je za rad u IT sektoru potrebno fakultetsko obrazovanje, u realnosti to nije slučaj. Oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svijetu nema završen fakultet iz srodnih oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja, a njih možete steći za kratko vrijeme, bez obzira na prethodno iskustvo.

Tako, zahvaljujući jedinstvenoj metodi za lakše i brže učenje, na ITAcademy imate priliku da za manje od 12 mjeseci školovanja steknete vještine za koje je ranije bilo potrebno dvije do četiri godine. Potrebno je samo da izaberete IT oblast koja vas najviše privlači: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili pak razvoj mobilnih aplikacija. Ukoliko niste sigurni koja je prava oblast za vas, ITAcademy vam omogućava potpuno besplatne konsultacije sa stručnjacima koji će vam pomoći da donesete ispravnu odluku.

Jedno je sigurno - za šta god da se odlučite, nećete pogriješiti, jer svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja od samog starta.

Na ITAcademy sami birate kako ćete pratiti nastavu

Ukoliko se odlučite za školovanje na ITAcademy, birate i način pohađanja nastave - u učionici ili preko interneta.

Predavanja u najmodernije opremljenim učionicama zasnivaju se na minimumu teorije i maksimumu prakse, a učenje se bazira na zadacima i projektima, što doprinosi tome da se veoma brzo osposobite da samostalno obavljate budući posao.

Ipak, ako želite da organizujete svoje vrijeme onako kako vama najviše odgovara, sva profitabilna znanja i vještine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta - iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema. Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za provjeru znanja… Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.

I ne samo to. Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, fakultativni kursevi engleskog i njemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih vještina samo su neke od beneficija koje vas očekuju u toku jednogodišnjeg školovanja i nakon njega.

Znanje stečeno na ITAcademy priznato je u cijelom svijetu

ITAcademy je jedina ustanova u našoj zemlji koja posjeduje sva ovlaštenja Odjeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridgeu i dvije vodeće svjetske IT kompanije za obučavanje polaznika po naprednom programu za računarske tehnologije.

Microsoft, Adobe, Linux Professional Institute, CompTIA, ISTQB, Oracle, Autodesk, Cisco, Unity, CIW i Cambridge samo su neki od brojnih certifikata koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy. Pored toga što su kod domaćih i međunarodnih poslodavaca veoma cijenjeni, ovi certifikati će predstavljati garanciju znanja i biti sigurna karta za vaše uspješno IT putovanje.

ITAcademy
ITAcademy

Neka ovo bude ljeto kada ste promijenili svoj život na bolje

Ako se odlučite da manje od godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, velika je šansa da ćete još prije sljedećeg ljeta raditi na svojim prvim pravim projektima i uživati u plodovima svog rada, s obzirom na to da mnogi polaznici ITAcademy počinju da zarađuju već tokom školovanja.

Zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu last minute ponudu, koja vam donosi uštedu od preko 750 eura! Ovog ljeta započnite svoje najvažnije putovanje i zakoračite ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.

Požurite, broj slobodnih mjesta je ograničen.