Atraktivne nekretnine
0

Naselje s pogledom na grad: EOS MATRIX nudi useljive stanove u Vrtovima Sunca

Vrtovi Sunca
Vrtovi Sunca
Poznati kompleks Vrtovi Sunca u sarajevskom naselju Breka, smještenom u Općini Centar, spremno dočekuje svoje nove stanare.

"Trenutno u ponudi imamo 71 stan, 17 poslovnih prostora, 42 ostave i osam garažnih mjesta u naselju kojem smo pružili novi osvježeni izgled i jedinstvenu priliku za sve potencijalne kupce, koji žele po konkurentnim tržišnim cijenama osigurati za sebe novi dom", poručili su iz EOS MATRIX Nekretnina.

Ponudu čine stanovi koji uključuju prostrane dnevne boravke, odvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila i balkone. Cijene dostupnih stanova u ponudi kreću se već od 3.300 KM/m2, što predstavlja jedinstvenu priliku za kupovinu povoljne nekretnine u Sarajevu. Ponuda obuhvata sljedeće kvadrature:

  • Garsonjere (jednosobni stanovi) površine od cca 31m2-39m2
  • Dvosobne stanove površine od cca 45m2-76m2
  • Trosobne stanove površine od cca 56m2-87m2
  • Četverosobne stanove površine od cca 80m2-92m2
  • Petosoban stan površine cca 160m2.

Budući stanari imaju i mogućnost kupovine poslovnog prostora, garažnog mjesta i ostava. Ovo je prilika koja će zasigurno ispuniti očekivanja onih koji odluče da je prihvate.

Vrtovi Sunca
Vrtovi Sunca

Showroom Vrtovi Sunca

EOS MATRIX Nekretnine i Agencija Prostor opremili su Showroom Vrtovi Sunca u ulici Midhata Karića Mitketa na broju 8, u kojem potencijalni kupci i svi zainteresovani investitori mogu dobiti sve potrebne informacije o projektu, dostupnim stanovima, poslovnim prostorima, ostavama i garažnim mjestima.

"Kupce pozivamo da nam se jave na dobro poznate brojeve telefona +387 62 111 511 i +387 63 011 965, kako bismo ih ugostili u našem Showroomu Vrtovi Sunca i napravili obilazak željene nekretnine", naveli su iz EOS MATRIX Nekretnina.

Ekskluzivni posrednik pri prodaji ovih stanova koji mogu biti dom novih stanara je agencija Prostor, koja godinama važi za lidera na tržištu nekretnina u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko se odlučite da investirate u dom iz snova, detaljnije informacije možete pronaći na web stranici www.vrtovisunca.ba.

Upite možete poslati na e-mail [email protected] ili pozvati na brojeve telefona +387 62 111 511 i +387 63 011 965.