Prijavite se odmah
17

Nastava počinje: Pridružite se novoj generaciji budućih IT stručnjaka na ITAcademy

ITAcademy
ITAcademy
U petak, 1. novembra, nova generacija budućih IT stručnjaka započet će svoje školovanje na najtraženijim obrazovnim programima ITAcademy. Na taj način, za manje od 12 mjeseci steći će naplativa praktična znanja i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

I dok se na ITAcademy aktuelni upisni rok po promotivnim cijenama bliži kraju, a polaznici biraju smjerove koji najviše odgovaraju njihovim interesovanjima, saznajte kako izgleda najsveobuhvatnije IT školovanje na ovim prostorima.

Škola koju su najveće svjetske IT kompanije izabrale za svog partnera

Zahvaljujući najsavremenijim IT programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svjetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primjeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti koja nosi naziv "Arhitektura saznanja", ITAcademy je jedina škola u regionu koju su sve najveće svjetske IT kompanije izabrale za svog partnera.

Adobe, Apple, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute i Microsoft samo su neke od njih. To konkretno znači da polaznici imaju jedinstvenu mogućnost da steknu neki od prestižnih certifikata koji izdaju ove globalne IT kompanije i tako dobiju međunarodnu potvrdu svog znanja koja im širom otvara vrata domaćih i svjetskih poslodavaca.

Sa ITAcademy ističu da ova partnerstva predstavljaju svjetska priznanja i potvrdu njihovog dobrog rada, a polaznicima iz Bosne i Hercegovine i regiona, ali i Rumunije, SAD, Kine, Švicarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i još preko 120 zemalja obezbjeđuju uslove za sticanje prestižnih certifikata, kao u najjačim IT trening centrima svijeta.

Aktuelna IT znanja za svega devet do 12 mjeseci

ITAcademy je jedinstvena i po tome što svojim polaznicima omogućava da stiču danas posebno aktuelna AI znanja i tako potpuno spremni dočekaju budućnost u kojoj se očekuje da će poslovi u vezi sa razvojem vještačke inteligencije (AI) i mašinskim učenjem (ML) biti ubjedljivo najtraženiji.

Za savladavanje novih vještina na ITAcademy primjenjuje se proces "Arhitektura saznanja", koji na poseban način koristi dostupne savremene medije za prenos znanja. Ova inovativna metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od svega devet do 12 mjeseci steknete vještine za koje je ranije bilo potrebno od dvije do četiri godine.

ITAcademy
ITAcademy

Nastava koja se odvija u učionicama, kombinovano ili potpuno online

Tehnička opremljenost ITAcademy u svakom pogledu prati savremen program rada. Polaznici sve zadatke izvršavaju na najkvalitetnijoj opremi, koja zadovoljava standarde najvećih svjetskih univerziteta u kojima se školuju IT stručnjaci. Tu je i ITAcademy Distance Learning System, prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u regionu, kreiran prema standardima vodećih svjetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem u učionicama.

Na vama je samo da odredite da li ćete nastavu pohađati u prostorijama ITAcademy, kombinovanjem online i offline učenja ili potpuno preko interneta, i da od šest IT odsjeka izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Rad na praktičnim projektima, besplatni kursevi engleskog i njemačkog jezika i brojni drugi resursi za uspjeh u IT-u

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu u kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i vještina, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere.

Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se u oblasti za koju ste se usavršavali pojave novi alati i tehnologije. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Realizujte svoje prve realne projekte i tako već tokom školovanja gradite zavidan portfolio, što će vam omogućiti ITAcademy program prakse, DesignStudio i Programming Factory, a imate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i njemačkog jezika za rad u inostranstvu.

Pored toga, možete da učite i pomoću Android i iOS aplikacija. A Personal Development Program i besplatni edukativni seminari omogućiće vam da, pored profesionalnih, razvijete i lične i transverzalne vještine, neophodne za razvoj uspješne karijere.

ITAcademy
ITAcademy

Kreiranje portfolija, priprema za intervjue i povezivanje sa poslodavcima preko Centra za razvoj karijere

Najmodernija obuka na ITAcademy priprema polaznike za rad na najtraženijim pozicijama u IT sektoru tako što im, osim profesionalnih znanja, obezbjeđuje besplatan pristup profesionalnim resursima za razvoj karijere koji će im obezbijediti kompetitivnu prednost.

Tako polaznici u okviru ITAcademy Centra za razvoj karijere (CCD) dobijaju kompletnu podršku u građenju kvalitetnog portfolija, kreiranju atraktivnog CV-ja i pripremi za intervjue sa domaćim i svjetskim poslodavcima. Pored toga, polaznici dobijaju provjerene savjeta za započinjanje unosne freelance karijere, a najbolji među njima imaju i jedinstvenu mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. Naime, Centar za razvoj karijere na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspješnih regionalnih kompanija, zbog čega je u prilici da svoje polaznike spoji sa najboljim poslodavcima.

Ovi resursi dostupni su polaznicima ITAcademy godinama nakon školovanja, što im omogućava da se uvijek spremno prilagođavaju promjenama na tržištu.

Požurite, ostalo je još malo vremena da i vi postanete dio nove ITAcademy generacije

Nastava na ITAcademy počinje 1. novembra. Upisni rok po promotivnim cijenama uskoro se završava, a broj slobodnih mjesta je strogo ograničen.

Zato reagujte što prije, prijavite se putem ove stranice i obezbijedite sebi IT školovanje koje će vas dovesti do odlično plaćenog posla.