17. oktobra
70

Neptun se otvara u Sarajevu: Nova lokacija za vrhunske elektronske i kućanske aparate

Neptun, vodeća kompanija u oblasti elektronskih i kućanskih aparata u regionu, otvara se u Sarajevu 17. oktobra, nudeći bh. kupcima pristup nekim od najtraženijih svjetskih brendova po izuzetnim cijenama.

Kao dio Balfin grupe, jedne od najuspješnijih grupacija na Balkanu, Neptun je postigao značajan rast u svojoj 31-godišnjoj historiji, proširivši se u četiri zemlje.

Balfin grupa je već dobro poznata u Bosni i Hercegovini kroz svoj popularni maloprodajni brend Jumbo, koji je u kratkom roku "ušao" u svaki dom i postao neizostavna lokacija kupovine za čitavu porodicu. Sada, kada se Neptun pridružuje Balfin porodici u BiH, građani Sarajeva će imati pristup širokom spektru elektronike i uređaja vrhunskog kvaliteta, svjetski poznatih i pouzdanih brendova.

Sa 91 prodavnicom u regionu koje u svojoj ponudi imaju vrhunske brendove kao što su Samsung, Beko, LG, Bosch, Philips, SEB Group, Electrolux, HP, Apple, Dyson itd., Neptun će napraviti veliki utjecaj u BiH. Osim što nudi konkurentne cijene, Neptun također uključuje garancije proizvođača, koje garantuju da se svako oštećenje proizvoda može popraviti bez dodatnih troškova tokom garantnog perioda.

Nova prodavnica u Sarajevu, na adresi Put života bb, bit će ujedno najveća te vrste u gradu, pružajući dovoljno prostora za izlaganje raznovrsnog asortimana proizvoda. Kupci će imati priliku da u izložbenom prostoru traže svoju idealnu elektroniku i kućanske aparate, uključujući najnovije pametne telefone, laptope visokih performansi i napredne kuhinjske uređaje. Osim toga, uskoro će biti pokrenuta platforma za online kupovinu prilagođena korisnicima.

Neptunov dolazak u Sarajevo predstavlja značajnu prekretnicu za kompaniju i pozitivan razvoj za lokalno tržište. Poznat po svojoj posvećenosti kvaliteti i raznovrsnoj ponudi proizvoda, Neptun je dizajniran da postane omiljeni izbor za potrošače u potrazi za najnovijom tehnologijom i kućanskim aparatima.

Ne propustite nevjerovatne ponude povodom otvorenja, tokom prva četiri dana. Označite datum u svom kalendaru i podijelite vijesti sa svojim najdražima o nevjerovatnim sniženjima na vrhunske proizvode.

Pripremite se, Neptun dolazi - zbog vas.