Posebna ponuda
43

Nina-stan akcija: Iskoristite kraj ljeta za kupovinu vrhunskih stanova uz popust od 10%

Nina-stan
Nina-stan
Kraj ljetne sezone idealan je period za sve koji razmišljaju o kupovini nekretnina, a ukoliko ste baš o tome razmišljali, Nina-stan trenutno ima ljetnu akciju s popustom od 10% na useljive i uknjižene stanove u svojoj novoizgrađenoj zgradi.

Ova posebna ponuda nudi ne samo finansijsku uštedu, već i priliku da postanete vlasnik stana vrhunske kvalitete gradnje i savršenog rasporeda prostorija, a kupovina je zagarantovana.

S obzirom da se radi o novoizgrađenom objektu, kupci ne plaćaju porez na promet. Stanovi su raspoređeni od prvog do petog sprata. Grijanje u stanovima je centralno, priključeno na gradske toplane sa pojedinačnim kalorimetrima za svaki stan. Garancija na stanove je dvije godine od tehničkog prijema objekta.

Nina-stan ugrađena oprema

Vanjska stolarija pvc marke REHAU sa dvostrukim Low-E staklom. Grijanje centralno gradske toplane sa ugrađenim kalorimetrom za svaki stan (po potrošnji). Protuprovalna-protupožarna vrata marke M-DOOR.

Nina-stan
Nina-stan

Italijanska keramika proizvođača NovaBell atraktivnih dimenzija 60x30 cm u kupatilima, kuhinjama i hodnicima. Česme i ugradbeni vodokotlići marke GROHE. Termoizolaciona fasada BAUTREND 10 cm. Bešumni lift marke KONE. Kablovska televizija, priprema za fiksne telefone i wireless internet u svim sobama. Parking ispred zgrade. Garaže su u suterenu.

Zakažite termin na brojeve 062 711 111, 062 707 092 ili posjetite Nina-stan u novoizgrađenom objektu na Stupu, ul. Bojnička br. 41M i uvjerite se u vrhunski kvalitet gradnje stanova i najpovoljniju cijenu u Kantonu Sarajevo,

Kompletnu ponudu možete pogledati na web stranici www.nina-stan.com.