Fiksna kamatna stopa
79

NLB Banka Sarajevo: Iskoristite akcijsku ponudu oročene štednje

NLB Banka
NLB Banka
U novoj akcijskoj ponudi oročene štednje, obezbijeđena je fiksna kamatna stopa od 2,18% za period oročenja od 18 mjeseci.

Oročena štednja je sa jednokratnom uplatom deponovanih sredstava, gdje je efektivna kamatna stopa jednaka nominalnoj kamatnoj stopi.

Moguće je ugovaranje depozita u konvertibilnim markama ili eurima uz minimalni iznos oročenja 10,00 KM ili protuvrijednosti u EUR valuti, dok maksimalni iznos oročenja nije ograničen. Dodatna pogodnost je da je vođenje, odnosno održavanje partije štednje u periodu oročenja besplatan. Pored oročenja na 18 mjeseci, moguće je izabrati i oročenja na 13, 25 i 37 mjeseci po izboru deponenta uz kamatne stope od 1,75% i 2,35%.

Akcijska ponuda oročene štednje u NLB Banci Sarajevo važi u periodu od 15. augusta do 31. oktobra 2024. godine.

Klijentima je na raspolaganju i slobodna štednja, uz atraktivne fiksne kamatne stope i periode oročenja do 37 mjeseci, te minimalni iznos oročenja od 500,00 KM ili protuvrijednosti u EUR valuti, dok maksimalni iznos oročenja nije ograničen. Uz to moguć je i neograničen broj uplata i isplata do utvrđenog minimalnog iznosa štednje.

Pored oročene i slobodne štednje, NLB Banka Sarajevo u ponudi ima i štednju za djecu i mlade, NLB Novčić, uz fiksnu kamatnu stopu i bonus po isteku oročenja, a koja vam omogućava da obezbijedite sigurniju budućnost za vaše najmlađe.

Za više informacija o ponudama posjetite web stranicu.