Nastavak partnerstva
48

NLB Banka Sarajevo ponovo uz Grad Sarajevo na dočeku Nove Godine

NLB Banka i Grad Sarajevo
NLB Banka i Grad Sarajevo
Jučer je upriličeno potpisivanje Sporazuma između NLB Banke d.d., Sarajevo i Grada Sarajeva koji je označio nastavak zajedničkog projekta Javnog dočeka Nove godine sa namjerom zajedničke promocije i daljeg razvoja.

NLB Banka Sarajevo potvrđuje svoje opredjeljenje podršci lokalnoj zajednici u kojoj djeluje, te će se ponovo naći u ulozi generalnog pokrivitelja Javnog dočeka Nove Godine u Sarajevu.

NLB Banka i Grad Sarajevo
NLB Banka i Grad Sarajevo

Potpisivanju Sporazuma prisustvovali su predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo Lidija Žigić, član Uprave NLB Banke Jure Peljhan i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

"U NLB Banci uvijek ističemo da je ovaj region naš dom i ostajemo predani podršci lokalnih zajednica u kojima živimo i sa kojima radimo. Vjerujemo da će naša posvećenost i podrška doprinijeti uspjehu novogodišnjeg koncerta i stvaranju nezaboravnog doživljaja za naše sugrađane, sugrađanke, ali i goste našeg glavnog grada koje ćemo, sigurna sam, vidjeti u velikom broju u ulasku u Novu 2025. godinu", izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

NLB Banka i Grad Sarajevo
NLB Banka i Grad Sarajevo

"NLB Banka je generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine! Ovim povodom potpisan je ugovor sa Upravom NLB Banke. Iz Titove ulice ćemo ponovo zajedno poslati sliku instinske evropske metropole, ponosnog domaćina najbolje novogodišnje proslave. Vidimo se ispred Vječne vatre 30. i 31. decembra", rekla je Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva.

NLB Banka i Grad Sarajevo
NLB Banka i Grad Sarajevo

NLB Banka Sarajevo prošle je godine podržala organizaciju i realizaciju Javnih dočeka Novih godina u Sarajevu, Mostaru i Tuzli, te će i u narednom periodu ostati partner ovim bosanskohercegovačkim gradovima.