Bez dodatnih troškova
2

Nova akcijska ponuda ProCredit Bank: Nenamjenski kredit uz veoma atraktivnu kamatnu stopu

ProCredit Bank
ProCredit Bank
ProCredit Bank nudi recept za nenamjenski kredit koji zasigurno trebate ProBati! Kredit je osmišljen s ciljem da zadovolji potrebe klijenata. Predstavlja rješenje za sve one koji traže brz i povoljan pristup finansijskim sredstvima sa kojim mogu finansirati svoje svakodnevne potrebe, refinansirati postojeće obaveze ili pokriti iznenadne troškove koji nisu planirani.

Odlično osmišljen proizvod

"ProCredit Bank nastavlja sa ponudom inovativnih proizvoda i usluga za stanovništvo, a s ovom akcijom stavljamo fokus na nenamjenske kredite", objašnjava Amir Termiz, direktor Retail sektora ProCredit Bank. "Prednosti poslovanja sa našom bankom su brojne, nudimo vrlo inovativan i jednostavan pristup. Koncept ProBaj u kojem možete ProBati banku bez ikakvih troškova tokom perioda od 6 mjeseci, najširu mrežu bankomata, jer svakog mjeseca naši klijenti imaju 5 besplatnih podizanja na svim bankomatima u Bosni i Hercegovini, potpuno besplatno plaćanje računa unutar zemlje, te besplatni prilivi iz inostranstva samo su neki od benefita. Sve to smo upotpunili i odličnim uslovima za nenamjenski kredit koje karakterišu odsustvo troškova osiguranja i naknade za obradu kredita, kao i izuzetno atraktivna kamatna stopa", zaključuje.

Maksimalan iznos ovog kredita je 50.000 KM, a otplatni rok je do 120 mjeseci. Fiksna kamatna stopa, već od 3,99 % NKS / 4,56 EKS*, vrijedi cijelo vrijeme trajanja kredita. Akcija kredita ima i dodatni benefit, klijenti su oslobođeni dodatnih troškova, poput troškova naknade i osiguranja.

Jednostavna i brza procedura

Apliciranje za kredit je veoma jednostavno i odvija se online, što odgovara svima koji nemaju vremena za čekanje u redovima ili beskrajnu papirologiju. "Želimo da našim klijentima olakšamo proces, da im pružimo mogućnost da se fokusiraju na ono što je važno – kako najbolje iskoristiti sredstva", dodaje Termiz.

Uz ProCredit Bank, dobijate ne samo finansijsku podršku, već i banku koja vas razumije i poslovanje bazira na vašem iskustvu. Zato, pripremite svoje ideje i prepustite se ovom jednostavnom, ali efikasnom receptu za uspješan nenamjenski kredit!

Akcija nenamjenskog kredita traje do 31.12.2024. godine.

Za apliciranje za kredit dovoljno je kliknuti na link ili pozvati na besplatan broj 080 020 040.