Traje do 31.12.2024.
13

Nova nagradna igra Raiffeisen banke: Učinite nagrade sa dobrom energijom mogućim

U Raiffeisen banci je 12. oktobra započela nova nagradna igra za korisnike svih debitnih i kreditnih kartica Raiffeisen banke i mobilnog bankarstva za fizička lica pod nazivom "Učinite nagrade sa dobrom energijom mogućim”.

Uslov za učešće u nagradnoj igri je da korisnik debitne i/ili kreditne kartice u periodu trajanja nagradne igre napravi minimalno pet transakcija putem POS platnih terminala i/ili putem aplikacije Raiffeisen Mobilno Bankarstvo nezavisno od iznosa transakcije.

Nagradna igra traje do 31.12.2024. i tokom trajanja svaki mjesec 15 najsretnijih korisnika ovih usluga bit će obradovano sa pet mobitela Apple Iphone 15 PRO, pet električnih romobila Xiaomi 4EU i pet laptopa HP EliteBook. Glavna nagrada električni automobil VW ID.3 PRO PERFORMANCE se dodjeljuje jednom sretnom korisniku na kraju nagradne igre.

Od banke za 5 pokloni za 5

"Tri su razloga zašto smo i ove godine organizovali još jednu nagradnu igru za naše vjerne klijente. Prvi je svakako da nagradimo njihovu lojalnost i povjerenje koje nam gotovo pola miliona klijenata ukazuje svaki dan. Drugi razlog je da naša aplikacija Raiffeisen Mobilno Bankarstvo ove godine slavi peti rođendan i već pet godina za redom ima gotovo čiste petice po ocjenama korisnika na Apple Store-u, Google Play-u i Huawei AppGallery-u. Stoga svaki mjesec do kraja 2024. godine sretnim korisnicima aplikacije Raiffeisen Mobilno Bankarstvo i debitnih tj. kreditnih kartica, darujemo po pet iPhone mobitela, pet električnih romobila i pet fantastičnih laptopa. Treći razlog je naša posvećenost održivom poslovanju koje je sastavni dio naše poslovne strategije. Zato su naši pokloni pažljivo odabrani i ispunjavaju najviše standarde održivosti, gdje je kruna električni automobil VW ID 3 PRO PERFORMANCE. Ovim putem našu opredjeljenost održivim rješenjima želimo prenijeti na naše vjerne klijente, kao i našu dobru energiju kroz nagrade pune dobre energije. Ukratko, od banke za 5 pokloni za 5”, navode u Raiffeisen banci.

Najpovoljnija plaćanja na tržištu uz Raiffeisen Mobilno Bankarstvo

Pored jednostavnosti i odličnog korisničkog iskustva koje nudi aplikacija Raiffeisen Mobilno Bankarstvo, najveća prednost su svakako najniže naknade za transakcije na tržištu i do 12 puta niže u odnosu na obavljanje istih na šalteru poslovnice, a nagradna igra putem koje nagrađujemo povjerenje klijenata, svakako je dodatni poticaj na korištenje ove usluge.

Ulazak u jedinstvenu bazu podataka za učešće u nagradnoj igri je automatizovan, te nije potrebna dodatna prijava, a veći broj transakcija znači više ulazaka u bazu potencijalnih dobitnika, odnosno veće šanse za osvajanje nagrade. Izvlačenje dobitnika će se vršiti mjesečno slučajnim kompjuterskim odabirom. Rezultati će biti objavljeni na web stranici banke www.raiffeisenbank.ba i službenoj Facebook stranici Raiffeisen banke najkasnije 7 dana od dana izvlačenja, a na istima možete saznati više detalja o nagradnoj igri "Učinite nagrade sa dobrom energijom mogućim".