Popust na poštarinu 30 KM
80

OREA praznična ponuda: Za sve što je lijepo i vrijedi poklanjanja

Praznična euforija širom svijeta već je počela, a OREA tim se potrudio da i ove godine pokaže zašto su jedinstveni. Ova regionalna online platforma za kupoprodaju ručno rađenih, originalnih proizvoda s lokalnom etiketom, omogućava vam da brzo i jednostavno kupite praznične poklone iz udobnosti svog doma.

Kreativci okupljeni na OREI značajno su razvili svoje male biznise i danas su prepoznatljivi i rado birani brendovi. Unikatni i trajni, ručno rađeni proizvodi, sve češće su izbor kupaca koji prepoznaju kvalitetu i posebnost domaćih rukotvorina, a za praznike su pripremili stotine različitih, autentičnih kreacija poklona izrađenih od kvalitetnih materijala kojima ćete svojim voljenim poslati jedinstvenu poruku ljubavi i pažnje. Birajte između sjajnog nakita, assesoara, divnih komada odjeće, dodataka za kuću, umjetnina, modnih dodataka, kozmetike, zdrave hrane…

Zahvaljujući partnerskom MarketMakers projektu Vlade Švicarske, svim kupcima koji ne žive u Bosni i Hercegovini, a naručuju proizvode iz bh. trgovina registrovanim na OREI, obezbijedili su do 30 KM popusta na poštarinu, koji se obračunava prilikom plaćanja. Popust možete koristiti neograničeno puta na narudžbe iz svih trgovina s adresom u BiH na OREA platformi.

Online kupovina je postala moderan i praktičan trend zbog dostupnosti 24 sata dnevno, udobnosti, brzine kupovine, dostave na kućnu adresu, jednostavnosti, lakše usporedbe cijena i brojnih drugih prednosti.

Ako je je vaša novogodišnja želja da pokloni koje odaberete za sebe i vaše najdraže na OREI dođu na vaša vrata bez visokih cijena dostave – tu smo da vam tu želju ostvarimo! Požurite i naručite svoje poklone uz jeftiniju dostavu jer ove zime poklanjamo više!

Ova aktivnost je podržana od Vlade Švicarske kroz aktivnosti MarketMakers projekta.