U nekoliko koraka
4

Osigurajte svoju budućnost s novotel franšizom: Postanite partner u uspjehu

novotel
novotel
Poštovani poduzetnici i vi koji ćete to tek postati, stižu sjajne novosti za vas. Novotel mobilni operator, sinonim za brzi rast i inovacije u svijetu mobilnih usluga u Bosni i Hercegovini, otvara vrata prilikama za saradnju kroz franšize.

Zašto novotel franšiza i koje su sve njegove prednosti, saznajte u nastavku.

  • Dokazani uspjeh: Novotel već ima uspjeh u ovom polju, a sada pruža priliku i drugima da budu uspješni u oblasti mobilnih telekomunikacija.
  • Širok portfolio proizvoda i usluga: Bilo da ste specijalizovani za mobilne uređaje, elektroniku općenito ili želite da isprobate nešto potpuno novo, novotel nudi niz proizvoda i usluga prilagođenih vašem tržištu.
  • Podrška i obuka: Novotel pruža sveobuhvatnu podršku i obuku svojim partnerima. Naučiti će vas najnovijim trendovima u industriji, marketinškoj strategiji, te tehnikama pružanja vrhunskih usluga.
  • Prilika za sve: Bilo da ste već uhvatili ritam poslovanja ili tek ulazite u poduzetničke vode, novotel franšiza prilagođava se vašim potrebama. Svi, od pojedinaca do kompanija, pozvani su da postanu partneri u uspjehu.
novotel
novotel

Kako postati novotel franšizni partner?

  1. Ispunite online prijavu: Posjetite novotel OVDJE.
  2. Razgovor s novotel timom: Nakon što pregledaju vašu prijavu, bit ćete pozvani na razgovor. Ovo je prilika da bolje upoznaju vas i vaše poslovanje.
  3. Potpis ugovora: Ako smo zajedno odlučili da je saradnja u obostranom interesu, slijedi potpisivanje franšiznog ugovora.
  4. Obuka i početak poslovanja: Dobiti ćete sve potrebne alate i obuku kako biste uspješno pokrenuli poslovanje uz brand novotela.

Budite prvi na tržištu

Novotel franšiza je prilika za postizanje vrhunskih rezultata u industriji mobilnih usluga.

Ne čekajte, postanite dio našega tima i prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto među novim liderima inovacija i kvaliteta. Zajedno gradimo budućnost telekomunikacija.

Slobodno pričaj.