Prijavi se do 9. oktobra
20

Ostvari njemački san uz Concentrix u Sarajevu: Stabilan posao, konkurentna plata i bonus od 1.000 KM

Concentrix
Concentrix
Radiš bez ugovora na neodređeno i pitaš se kad ćeš konačno dobiti sigurnost? Plata kasni, a ti tražiš stabilnost? Trudiš se, ali unapređenje izgleda kao daleki san? Radna atmosfera te guši, a želiš okruženje koje inspiriše i podržava tvoj rast? Čitaj dalje, jer kompanija Concentrix nudi rješenja za ovakve izazove.

Concentrix, svjetski lider u pružanju usluga korisničke podrške, zapošljava talentovane njemačke govornike poput tebe za novi projekat globalnog tehnološkog giganta.

Iskoristi ovu jedinstvenu priliku da gradiš svoju karijeru iz srca Sarajeva, uživajući u svjetskim uvjetima rada. Concentrix ti nudi dinamično okruženje koje će ti omogućiti razvoj vještina potrebnih za ostvarenje tvojih profesionalnih ciljeva. Prijavi se do 9. oktobra i ne samo da ćeš dobiti posao koji mijenja igru, već ćeš osigurati i 1.000 KM neto bonusa dobrodošlice.

Radi s najboljima i uživaj u radnoj atmosferi koja prati njemačke standarde kvalitete.

Zašto je Concentrix najbolji izbor za tebe?

  • Ugovor na neodređeno od prvog dana: Nema više stresa oko kratkoročnih ugovora. Već od prvog dana imaš stabilnost i sigurnost.
  • 1.000 KM neto bonusa dobrodošlice: Tvoj start u stilu. Bonus koji će ti olakšati prvi korak i dati ti vjetar u leđa dok se navikavaš na novi tim i atmosferu.
  • Performance bonus: Trudiš se? Tvoj rad i trud bit će dodatno nagrađeni, jer tvoj uspjeh će se cijeniti.
  • Referral bonus 1.000 KM neto: Za svakog preporučenog prijatelja – zaradi po 1.000 KM neto.
  • Moderno radno okruženje: Radite u Core Business Centru, trenutno najmodernijoj zgradi u Sarajevu.
  • Horizontalna struktura: Zaboravi na hijerarhiju – ovdje su svi tim. Otvorena komunikacija i saradnja su njihov način rada.
  • Novi projekat - interni razvoj: Voliš izazove? Novi projekti kompanije su prilika da se razvijaš i unaprijediš svoje vještine.

Kako se prijaviti?

Ako govoriš njemački i tražiš posao koji nudi stabilnost, savremeno radno okruženje koje te stavlja na prvo mjesto, Concentrix je pravi izbor za tebe.

Prijavu možeš poslati putem stranice kompanije, klikom na link OVDJE.

Kako doći do Concentrixa?

Pronaći Concentrix je lako – smješteni su u srcu poslovne zajednice, u modernom Core Business Centru, na 4. i 5. spratu.

Concentrix
Concentrix

Korporacija Concentrix je globalna tehnološka kompanija i lider iz oblasti usluga koja osnažuje najbolje svjetske brendove, danas i na putu ka budućnosti. Posebno ističu svoju posvećenost ljudima, osnaženi mogućnostima savremene tehnologije i vođeni inteligencijom. Svakoga dana dizajniraju, grade i sprovode kompletno integrisana end-to-end rješenja podjednakim intenzitetom za cijelu industriju, podržavajući preko 2.000 klijenata da riješe svoje najveće poslovne izazove.

Zaprati ih i na Instagramu.

Možda vas zanima