Za sjajan odmor
152

Otvoren Ramallah Resort: Oaza mira u prirodnom ambijentu nadomak Bugojna

Ramallah Resort
Ramallah Resort
Nakon godina truda, ulaganja i velike želje za stvaranjem nečeg lijepog, nastala je jedna posebna priča - Ramallah Resort, otvoren u blizini Bugojna, tačnije mjestu Potočani. U nastavku saznajte više koliko truda i ljepote je uloženo u cijeli projekat.

U subotu, 1. juna 2024. godine, zvanično su otvorena vrata novog kompleksa u BiH, koji je poželio srdačnu dobrodošlicu svim svojim gostima.

Svečano presijecanje vrpce obavio je vlasnik resorta Eiad Ismail, u društvu ambasadora Palestine u BiH Rezeqa Namoore.

"Taj dan smo se posebno potrudili da učinimo da se svi naši gosti osjećaju dobrodošlo i da uživaju u cjelodnevnim sadržajima koje naš resort pruža", izjavili su iz resorta.

Priroda koja oduzima dah te pogled na očaravajuću vodenu površinu, doprinijeli su tome da je Ramallah Resort već tokom prvog dana rada imao veliki broj posjetioca.

Ramallah Resort
Ramallah Resort

Kompleks se sastoji od hotelskog smještaja, restorana koji nudi veliki izbor hrane i internacionalnih jela, smoothie i nargila bašte, gdje gosti mogu uživati u ukusnim i osvježavajućim bezalkoholnim napicima I svježim sokovima, Također, imaju i kutak za najmlađe, odnosno dječije igralište, gdje se svi mališani mogu bezbrižno igrati.

Resort je smješten u srcu predivne prirode, šumskog zelenila i izvorske vode. Krasi ga čist i svjež zrak, ribnjak u kojem uzgajaju ribu i potom je služe u restoranu te jako lijep ambijent u kojem je smješten.

Za više informacija potražite Ramallah Resort na društvenim mrežama Instagram i Facebook. Rezervacije možete izvršiti putem broja telefona: 060 33 44 400.