10 minuta od centra
23

Ova pritajena lokacija u Sarajevu je sve što vam treba za život ili kratki predah od gradske buke

I. B.
Koliko god voljeli grad, nekada nam svima dobro dođe malo mira
Ugodan i funkcionalan interijer je dodatan plus ovih nekretnina
Svi smo ponekad sanjali o mjestu gdje možemo "pobjeći" od svega. Gdje je dan ispunjen tišinom i spokojem i gdje nas neće buditi alarm ni buka grada, već zvukovi prirode i cvrkut ptica.

Koliko god voljeli život u gradu, gdje nam je sve nadohvat ruke, moramo se složiti s činjenicom da se njegova brzina odražava i na naš tempo života. Upravo zato, a naročito kako postajemo stariji, mnogi žudimo za mirnijim i privatnijim načinom života ili, bar povremenim predahom.

Zahvaljujući svom geografskom položaju, glavni grad BiH zaista nudi brojne kutke mira i prirode gdje se može lijepo živjeti i odmoriti, a koja su opet dovoljno blizu da ne zaboravite na sve što urbana sredina nudi, a jedan od takvih kutaka, u zapadnom dijelu Sarajeva su Poljine Hills.

Projekat Poljine Hills koji se tu nalazi ušuškan je od gradske vreve i služi kao prava oaza mira. Karakteriše ga modernističko-minimalistički stil gradnje sa ozelenjenom privatnošću, što je pravo osvježenje u odnosu na beton, koji dominira gdje god se danas okrenemo. sasvim ušuškano od svakodnevne buke.

Svaki objekat unutar kompleksa odiše jednostavnošću i elegancijom, stvarajući taj prijeko potrebni balans za sva čula našeg tijela. Svaki kutak je osmišljen da pruži maksimalnu udobnost, bez suvišnih detalja i s fokusom na ono što je zaista bitno - osjećaj doma.

Prilikom posjete možete primijetiti da se vodilo računa o svim detaljima - birani su samo najkvalitetniji materijali, dok je ključni naglasak stavljen na funkcionalost i udobnost doma.

Naselje je osunčano tokom cijelog dana te ćete sigurno moći uživati u brojnim opuštajućim trenucima nakon napornog dana. Bilo da je to uz kafu, omiljenu knjigu ili vruću kupku.

Kako napraviti svoju prvu kuću
Kako napraviti svoju prvu kuću

Pored već sagrađenih domova, Poljine Hills nudi i mogućnosti samostalne gradnje, gdje se podržavaju ideje po željama i potrebama porodice koja će stvarati uspomene u domu po mjeri. Ujedno nude i mnoge usluge koje će vam olakšati dnevne ili dodatne kućne obaveze, kao što je košenje trave, čišćenje kuće, plaćanje računa i sl.

Najbolje od svega je da ovaj mir nije rezervisan samo za stalne stanovnike. Nekolicina vlasnika prepoznala je potencijal ovog prostora kao idealnog mjesta za povremeni bijeg te koriste prilike za podnajam na mjesečnom, čak i dnevnom nivou.

Poljine Hills planira i daljnji razvoj, a između ostalog, možemo očekivati izgradnju recepcije, restorana, spa centra i brojnih drugih sadržaja u već sagrađenim poslovnim prostorima, koji će dodatno obogatiti iskustvo boravka u ovom dijelu grada.

Priča o mirnijem i privatnijem načinu života, čak i dok ste u gradu, ne zahtijeva da prelazite kilometre kako biste pronašli jedno takvo mjesto. Kompleks je udaljen svega 10 minuta od strogog centra grada, a oni koji su već otkrili ovu oazu mogli bi se složiti da im je život, ili čak predah od života, na ovakvom mjestu omogućio da prodišu punim plućima, bez pritiska koji nam često proizvodi boravak u gradu, a upravo to je ono što nam je - na kraće ili duže staze - svima potrebno.

Za više informacija i detalja o dostupnosti lokacija, pošaljite svoj upit na mail [email protected] ili se javite na telefon njihovog agenta +387 62 636 636.