Klix Posao
93

Izdvajamo 10 oglasa za posao: Poslodavci nude rad u inostranstvu, 13. platu, Remote Work opciju...

I. B.
Klix Posao
Klix Posao
Ukoliko ste u potrazi za poslom, na Klix Posao platformi svakoga dana čekaju vas brojne prilike na jednom mjestu. Izdvojili smo deset oglasa za posao koji su nam se učinili zanimljivima ove sedmice - a vaše je samo da birate.

Klix Posao na brz način povezuje poslodavce sa uposlenicima, a kako bismo onima koji traže posao olakšali potragu i pomogli im da pronađu prilike koje odgovaraju njihovim vještinama i interesima, i ove sedmice izdvojili smo 10 oglasa za naše čitatelje.

Izbora ima napretek pa tako ovaj put radne pozicije razmatrati će oni iz svijeta zdravstva, ljubitelji fotografije, inženjeri, trgovci, ali i oni koji preferiraju rad van BiH, opuštenu atmosferu na poslu ili rad od kuće - što su sve atraktivniji uslovi.

Priliku za posao u zdravstvenom sektoru u inostranstvu nudi Caritas Klinik Dominikus, bolnica u Berlinu koja zapošljava medicinsku sestru.

Pogodnosti za buduće uposlenike, a naročito one koji dolaze iz drugih zemalja, vrlo su im važne. Pa tako, izdvajaju godišnji bonus, 13. platu, finansiranje kursa njemačkog jezika, pomoć u proceduri spajanja porodice, traženja stana, pomoć kod integracije u Njemačkoj...

Još jednu šansu za zaposlenje u inostranstvu nudi i medicinska ustanova Reinker Zentrum na poziciji fizioterapeut (m/ž).

Radi se u gradovima Borna i Kitzcher u centrima za fizikalnu terapiju, a podrazumijevaju se i kućne posjete. Početna plata je 3.000 eura bruto uz dodatak atraktivnih bonusa. Očekuje se da poznajete njemački jezik na nivou B2 te imate završeno školovanje za fizioterapeuta.

HMI inžinjering, društvo za projektovanje, izvođenje građevinskih radova i usluge, zapošljava dva inženjera građevine (m/ž) koji će se pridružiti kompaniji na obavljanju poslova voditelja gradnje na objektima visokogradnje.

Za one čije je područje upravo građevina, ističu da nude stimulativna primanja uz bonuse te kontinuirano profesionalno usavršavanje.

PZU Apoteka Avicena, koja uspješno posluje više od dvije decenije i danas broji devet poslovnica na području BiH, teži ka ostvarivanju što boljih rezultata u farmaceutskoj djelatnosti te traži nekoga na poziciji farmaceutski tehničar (m/ž).

Ukoliko je vaše opredijeljenje pomaganje ljudima da poboljšaju zdravlje i kvalitetu života, istovremeno primijenjujući stručnost u farmaciji, možda je prilika u Aviceni idealna za vas.

Za one koji preferiraju rad od kuće Lohnpartner nudi zanimljivu priliku za posao na poziciji Sales Manager (m/w/d).

Osim mogućnosti rada od kuće, njemačka kompanija nudi iznos plate od 2.000 KM neto uz dodatnu naknadu u vidu provizije te fleksibilno radno vrijeme. Naravno, očekuje se da poznajete njemački, ali i engleski jezik.

DOMOD, lanac salona tehnike u BiH sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike vodećih svjetskih brendova, u potrazi je za novim uposlenikom u Tuzli, koji će obnašati poziciju trgovac – dostavljač (m/ž).

Od prednosti izdvajaju rad u profesionalnom, prijatnom i dinamičnom okruženju, kao i mogućnost napredovanja.

Moderno opremljena specijalistička ordinacija Širbegović Stomatologija zbog proširenja kapaciteta zapošljava Doktora stomatologije - sa iskustvom rada endodoncije (ručne i mašinske).

Ordinacija nudi, ističu, atraktivna primanja, slobodne vikende te samostalnu opremljenu ordinaciju. Također organizuju i zajedničke aktivnosti te team buildinge. Podrazumijeva se da kandidati imaju potrebno znanje i iskustvo u području mašinske endodoncije.

Forster Rohner, kao dio grupacije svjetski poznatog lidera na polju izrade tekstilnog platna Forster Rohnera AG iz Švicarske, zapošljava 100 ljudi u BiH, a možete postati dio njihovog tima apliciranjem na poziciju Project Manager for Microsoft Dynamics 365 Implementation (m/f).

Kao član ovog kolektiva postajete dio visokog preduzetničkog okruženja. Samim tim, preuzimate visok nivo odgovornosti, što je idealno za sve koji vole izazove i dinamično radno okruženje.

Zdravstvena ustanova Zeni-lijek je prepoznatljiv lanac apoteka koji broji 19 apotekarskih jedinica u Zeničko-dobojskom i Sarajevskom Kantonu. Trenutno zapošljavaju magistra farmacije za rad u Zenici.

Na ovoj poziciji raditi ćete u dobro organizovanom i pozitivnom kolektivu, koji je istovremeno dio certificirane apotekarske ustanove koja je ujedno i najveća u Zeničko-dobojskom kantonu.

Geek Design, čije su primarne aktivnosti orijentisane na rad u sektoru arhitekture i nekretnina za inostrano tržište te nudi usluge projektovanja, obrade promotivnog materijala i slično, trenutno zapošljava na poziciji foto editor – digitalna obrada fotografija (m/ž).

Ukoliko je vaša ljubav fotografija, ali i sve što se veže uz nju, u ovoj kompaniji čeka vas opuštena radna atmosfera. Primanja su redovna, obuka obezbijeđena, a vikendi neradni.

Sve oglase za posao koji su dostupni na Klix Posao pogledajte ovdje. Svim kandidatima želimo sreću u pronalaženju novih i boljih poslovnih prilika.