Pogledajte šta se nudi
51

Izdvajamo neke od najaktualnijih oglasa sa Klix Posao: Zapošljavaju Coca-Cola, Raiffeisen, AT Store...

I. B.
Klix Posao
Klix Posao
Potraga za poslom ponekad može biti iscrpljujuća, naročito ako tražite priliku koja vrijedi. Umjesto da trošite vrijeme listajući oglase, učinili smo to za vas i sa Klix Posao izdvojili oglase koji zaslužuju vašu pažnju, ali i koji bi mogli promijeniti vašu karijeru.

Klix Posao važi za mjesto na kojem poslodavci različitih branši redovno objavljuju oglase, znajući da mogu dosegnuti ozbiljne i kvalifikovane kandidate.

Bilo da tražite svoju prvu priliku ili želite napraviti korak naprijed, tamo ćete pronaći raznovrsne opcije i poslove u svakom sektoru, a kako biste uštedjeli vrijeme i energiju, u nastavku smo izdvojili neke od trenutno najaktuelnijih.

Coca-Cola HBC Sarajevo je ekskluzivni punioničar i distributer napitaka The Coca-Cola Company u BiH. Članica su Grupe Coca-Cola HBC koja posluje u 29 država i snabdijeva 715 miliona potrošača, a trenutno su u potrazi za novim članom na poziciji Regional Marketing Activation Lead (m/ž).

Nude dinamično i promjenjivo radno okruženje, a u svom poslovanju orijentisani su na socio-ekonomski razvoj zajednice u kojoj posluju sa naglaskom na izgradnju povoljnog utjecaja na okoliš.

Raiffeisen Bank, lider bankarskog tržišta u Bosni i Hercegovini, poziva vas da započnete karijeru u bankarskom sektoru i pridružite im se na poziciji Univerzalni bankar (m/ž).

Ovo je izuzetna prilika da stičete iskustva u području finansija. Ističu da nude raznovrstan posao i okruženje koje poštuje različitost, potiče izvrsnost i ličnu odgovornost.

ASA Direkt je članica ASA grupacije, jednog od najvećih poslodavaca u BIH, koji broji preko 20 kompanija i više od 2.500 zaposlenih. Trenutno im se možete pridružiti na poziciji za rad kod ugovornog partnera Selzer Automotive Operater u proizvodnji autodijelova na CNC mašinama (m/ž) ili na poziciji Operater u montaži fluidnih cijevi za automobile (m/ž) za rad u Veritas Automotive.

Društvo je specijalizirano za ustupanje radne snage ugovornim partnerima. Nude mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, rad u najsavremenijim uslovima proizvodnje autodijelova, kao i razne benefite te stimulativnu platu.

Neptun, dio Balfin grupe i maloprodajna i distributivna mreža u Bosni i Hercegovini za robu široke potrošnje i elektroniku, traži pojačanje za svoj tim na pozicijama Blagajnika i Savjetnika za kupce u poslovnicama u Sarajevu.

Ukoliko volite rad sa kupcima i vješti ste u prepoznavanju njihovih potreba i ispunjavanja ciljeva, onda je ovo idealna poslovna prilika.

Jumbo, najdraži brend za djecu, ali i odrasle, zapošljava radnike za rad na kasi za poslovnicu u Mostaru.

Brend je omiljen najviše zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, ali i njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i konkuretnih cijena na tržištu. Za radnu poziciju traže preciznog, profesionalnog i ljubaznog kandidata.

AMA Adriatic, dio je italijanske grupe AMA spa i bavi se proizvodnjom hidrauličnih cilindara, sjedišta za radne mašine i sklapanje elektrokablova za radne mašine. Danas zapošljava oko 300 radnika, a možete postati dio njihovog tima na jednoj od pet aktivnih pozicija.

Radnik u proizvodnji, tehničar, serviser na održavanju mašina, radnice u proizvodnji, zaštitar - vaše je da birate.

Taco Bell poznati svjetski lanac brze hrane bazirane na meksičkoj kuhinji, u potrazi je za radnicima u restoranu.

Uskoro, otvaraju svoj prvi objekat u Bosni i Hercegovini, a osim što će obradovati ljubitelje ovog brenda, također otvaraju i nova radna mjesta. Tvrde da znaju "ponešto o tome šta zaposlenike čini sretnima".

Auto centar Betanija, ovlašteni distributer za vodeće brendove automobila. Za brend Mazdu, AC Betanija, zapošljava na pozicijama Servisni savjetnik (m/ž) i Prodajni savjetnik (m/ž).

Kompanija na prvo mjesto stavlja zadovoljstvo klijenata sa kojima posluje i izvrsno korisničko iskustvo, a nudi rad u dinamičnom okruženje i odlične uslove.

Bosman, kroz široki spektar djelatnosti svojim klijentima pruža vrhunske usluge iz oblasti građevinarstva, a da bi taj trend nastavili u potrazi su za pojačanjem na četiri pozicije.

Građevinski radnik, tesar, inženjer građevine, viši samostalni referent u računovodstvu - možda je neka od ovih pozicija upravo za vas.

AT Store, prvi Apple Monobrand u BiH koji nudi kombinaciju Apple proizvoda, najkvalitetnije dodatne opreme i kvalificirane korisničke usluge, nudi prilike za posao u Sarajevu i Banjoj Luci na ukupno sedam pozicija.

Idealno je za one koji traže priliku za profesionalni razvoj prema Apple standardima, uz korištenje najnovijih tehnologija. Nude inspirativno radno okruženje, konkurentnu platu i bonuse.

Sve oglase za posao koji su dostupni na Klix Posao pogledajte ovdje. Sretno u pronalaženju novih i boljih poslovnih prilika.