Tražite posao?
68

Od prilika za studente do stalnog radnog odnosa: Izdvojili smo 10 oglasa sa platforme Klix Posao

I. B.
Klix Posao: Izdvojili smo top 10 sedmičnih oglasa za posao
Klix Posao: Izdvojili smo top 10 sedmičnih oglasa za posao
U potrazi ste za poslom? Na Klix Posao svakoga dana pronaći ćete sjajne prilike na jednom mjestu, a mi smo izdvojili deset oglasa za posao, među kojima bi moglo biti upravo ono što tražite.

Kao dio najposjećenijeg i najutjecanijeg digitalnog medija u zemlji Klix.ba, Klix Posao djeluje kao most između onih koji nude posao i kvalitetnih kandidata.

Više od 1.400 poslodavaca svakodnevno je u potrazi za novim uposlenicima, a kako bismo olakšali potragu i kandidatima pomogli da pronađu prilike koje odgovaraju njihovim vještinama i interesima, izdvojili smo 10 zanimljivih oglasa za naše čitatelje. Bez obzira jeste li student, neko na početku karijere ili tražite promjenu - za svakoga ima ponešto.

Henkel BH, kompanija koja zauzima vodeće svjetske pozicije kod potrošača sa dobro poznatim robnim markama, nudi odličnu priliku za studente u Sarajevu na poziciji - Student za rad u prodaji i marketingu (m/ž).

Super stvar je i mogućnost povremenog rada od kuće, dok postoji šansa i da se zaposlite na puno radno vrijeme.

Telemach BH, vodeći domaći provajder digitalne i analogne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovini nudi priliku za posao na poziciji tehničar za održavanje mreže (m).

Ističu da, ukoliko želite da se profesionalno razvijate i radite u dinamičnom i savremenom radnom okuženju, ovo je za vas prava šansa.

Porsche BH, generalni uvoznik za brendove Volkswagen (putnička i privredna vozila), Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA i Porsche u potrazi je za radnikom na poziciji Accounting Specialist (m/f).

Rad sa stručnjacima u uspješnoj međunarodnoj automobilskoj kompaniji. Zvuči sjajno, zar ne? A može se i dosta toga naučiti.

TELUS International, digitalni lider za pružanje izvanredne podrške korisnicima, kroz predanost, strast i stvaranje vrijednosti često pruža nove prilike za profesionalni razvoj. Sada traže nekoga na poziciji Sachbearbeiter (m/w/d) für AXA – Schaden Motorfahrzeuge.

Ukoliko dobro poznajete njemački jezik (C1 govorno i pismeno), onda će vam se to isplatiti. Prema oglasu, kompanija nudi fleksibilno radno vrijeme te atraktivnu osnovnu platu, kao i bonuse.

Unija Smart Accounting, međunarodna računovodstvena kuća koja nudi visokokvalitetne usluge iz područja računovodstva, savjetovanja i naprednih IT rješenja zapošljava Team Leader računovodstva (m/ž).

Kao dio ovog tima povremeno možete raditi u bilo kojoj jedinici Unije u regiji - od Ljubljane i Zagreba, do Beograda, Skoplja, Podgorice, Tivta i Zadra. Super je i što vam daju slobodan dan za rođendan.

Fabrika namještaja Kalea ponosni je poslodavac oko 300 uposlenika. Vizija uspješnog poslovanja koja traje 25 godina rezultirala je otvaranjem sedam maloprodajnih salona namještaja u BiH, a između ostalog, zapošljavaju i na poziciji dizajner enterijera (m/ž).

Prilika je idealna za mlade ljude, čak i bez iskustva da steknu znanje i potrebne vještine. Ako vam je kreativnost jača strana, onda je to dodatan plus.

Olymp Sport za svoj prepoznatljivi brend Proteini.si, lidera u prodaji sportske i zdrave prehrane u BiH kako za profesionalce, tako i za rekreativce, zapošljava Asistenta u računovodstvu (m/ž) za rad u Banjoj Luci.

Osim dinamičnog radnog okruženja, ova pozicija donijeti će vam i paket benefita poput besplatne članarine za teretanu, popuste na suplemente, sportsku odjeću i slično.

Payten kompanija pruža cjelovita rješenja za industriju plaćanja, koja uključujuju rješenja za eCommerce, mPayments, Processing kao i usluge vezane uz bankomate i POS zapošljava Junior POS/ATM tehničara (m/ž) u Tuzli.

Ovo radno mjesto idealno je za one koji su završili mašinsku ili elektrotehničku školu, a buduće zaposlenike može veseliti i to što ih u kompaniji čekaju team buildinzi i ostale zanimljive aktivnosti.

Kompanija Geomet, koja vrši eksploataciju i upravlja rudnikom olova u Olovu u potrazi je za novim članom tima na poziciji građevinski inženjer.

Ova pozicija biti će idealna za one koji žele preuzeti odgovornost te se okušati na izazovnim projektima, koji će obogatiti njihovo radno iskustvo.

INVIA World, kompanija koja nudi usluge korisničke podrške za klijente, u potrazi je za novim članovima tima u Sarajevu na poziciji Inbound Customer Service (m/f). Uslov je da poznajete njemački jezik i volite komunicirati s ljudima.

Ističu da ćete u ovoj kompaniji imati stalan posao, a plus je i što se njihove kancelarije nalaze na Vilsonovom šetalištu, što će sigurno činiti pauze znatno ugodnijim.

Sve oglase za posao koji su dostupni na Klix Posao pogledajte ovdje. Sretno u pronalaženju novih i boljih poslovnih prilika.