19. i 20. jula
43

Postanite dio njihovog tima: Aerodrom iz Minhena organizuje dane otvorenih vrata u Sarajevu

AeroGround Flughafen München GmbH
AeroGround Flughafen München GmbH
Minhenski aerodrom, jedan od najuspješnijih na svijetu, zapošljava 10.000 ljudi, a ukoliko ste iz BiH sada imate jedinstvenu priliku da postanete dio ovog tima. Kompanija AeroGround Flughafen München GmbH traži radnike i radnice za opsluživanje aviona i rukovanje prtljagom.

AeroGround Flughafen München GmbH je stopostotno investicijsko društvo kompanije Flughafen München GmbH i vodeća je u oblasti prihvata i otpreme na minhenskome aerodromu. Njihova radna mjesta su dinamična, s različitim izazovima svaki dan, što Minhenski aerodrom čini najljepšim i najuzbudljivijim radnim okruženjem na svijetu.

Sada, pozivaju vas da im se pridružite na Danima otvorenih vrata, 19. i 20. jula u hotelu Hills u Sarajevu, s početkom u 9 sati. Tamo ćete imati priliku upoznati se s kulturom kompanije kroz prezentacije i iskustva zaposlenih, te dobiti detaljne informacije o otvorenim radnim pozicijama.

Prezentacije će biti održane u 9, 11, 13 i 16 sati, a nakon svake prezentacije zainteresirani kandidati će imati razgovore s predstavnicima kompanije i moći će aplicirati za željenu poziciju.

Organiziran je i besplatan prijevoz u subotu, 20. jula, za učesnike iz Banje Luke, Tuzle i Mostara, a obavezna je prijava na e-mail: [email protected] s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

Više informacija o uslovima i radnim pozicijama možete pronaći OVDJE.

Bilo da ste student, tek ste započeli poslovnu karijeru ili mijenjate branšu, AeroGround pruža priliku za afirmaciju u novom profesionalnom okruženju. Kompanija olakšava prilagodbu zaposlenima, od traženja stana do penzionog osiguranja.

"Vidimo se 19. i 20. jula u hotelu Hills u Sarajevu. Neka Minhen bude vaša sljedeća destinacija. Tražimo nove kolege koje će s entuzijazmom oblikovati budućnost AeroGrounda zajedno s nama", poručuju iz ove kompanije.