Traže pomoćno osoblje
182

Prilika za studente: Zaradite dodatni džeparac u hotelu Monti na Igmanu

Hotel Monti na Igmanu nudi sjajnu priliku za studente
Hotel Monti na Igmanu nudi sjajnu priliku za studente
Postizanje finansijske neovisnosti postao je sve važniji i preči cilj za mlade ljude, a naročito studente, koji se nalaze na prijelazu ka zrelijim godinama i ozbiljnim životnim odlukama. Hotel Monti na Igmanu prepoznao je ovu potrebu te im nudi jedinstvenu priliku za zaradu dodatnog džeparca.

Hotel Monti jedan je od novijih planinskih objekata, a sa uslugama i kvalitetom koje nudi, predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju kako tokom zimskih, tako i za vrijeme ljetnih mjeseci.

Osim prilike da kao gosti iskusite sve čari ovoga hotela i njegovih sadržaja, sada se tamo otvorila i mogućnost profesionalnog napretka. Hotel Monti poziva studente da postanu dio njihovog pomoćnog osoblja i tako zarade dodatni džeparac te se koliko-toliko oslobode finansijske ovisnosti o roditeljima.

Kroz part-time rad u hotelu Monti u trajanju od četiri sata dnevno, mladima se nudi prilika da se upoznaju sa radnom okolinom, steknu nova iskustva i razviju vještine koje će im koristiti u budućnosti.

Poslovi koje će obavljati uključuju razne zadatke pomoćnog osoblja, što znači da će imati priliku sudjelovati u različitim aspektima hotelskog poslovanja. Ova iskustva će im pomoći da bolje razumiju kako funkcioniše organizacija hotela, ali i kako izgleda rad u planinskom turizmu i jednom ovakvom objektu.

Za mnoge studente, ovo je jedinstvena prilika da postepeno krenu sticati radne navike i dobiju uvid u zahtjeve jednog posla, što može biti izuzetno korisno za razvijanje njihove karijere. Osim toga, rad u dinamičnom okruženju hotela može biti inspirativan i motivirajući, te im pružiti priliku za umrežavanje i stvaranje novih kontakata u industriji turizma i hotelijerstva.

Hotel Monti na Igmanu idealno je mjesto za studente koji žele iskoristiti ljetne mjesece za rad, dok će planinski ambijent i prirodne ljepote koje okružuju hotel dodatno doprinijeti atraktivnosti ove ponude, čineći radno iskustvo ne samo korisnim, već i ugodnim.

Sve prijave i dodatne informacije zainteresirani studenti mogu dobiti putem maila [email protected] kao i putem broja telefona 033 744 700.