Zaposlite se širom BiH
12

Uz Klix Posao dođite do sjajnih poslovnih prilika: Izdvojili smo oglase iz Mostara, Zenice, Tuzle...

I. B.
Klix Posao širom BiH
Klix Posao širom BiH
Zašto ograničavati karijeru na jedan grad, kada vas prilike čekaju širom BiH? Ako ste mislili da su svi dobri poslovi u Sarajevu, vrijeme je da proširite svoje vidike. Mostar, Visoko, Tuzla, Banja Luka, Zenica - mogućnosti se kriju u svim dijelovima zemlje. Evo šta smo izdvojili sa Klix Posao platforme.

Klix Posao nudi pregled potencijalnih radnih mjesta na različitim lokacijama u BiH te inostranstvu. U nastavku smo izdvojili nekoliko radnih pozicija širom naše zemlje, koje, radili iz ureda ili online, mogu biti vaša ulaznica u sljedeći profesionalni izazov.

Zenica

Ukoliko pretražujete pojam posao Zenica, jedna od kompanija koja nudi priliku je Dental Medic, za uvoz i distribuciju stomatološkog materijala i opreme, kojoj treba zaposlenik na poziciji komercijaliste.

Terenskog komercijalistu u ovom gradu također traži i kompanija Hyper-M, koja se bavi veleprodajom robe mješovitog asortimana u BiH.

Poznata po bogatoj industrijskoj i rudarskoj historiji, Zenica danas sve više postaje prepoznatljiva i po novim prilikama koje se otvaraju u IT sektoru, a to je još jedan od razloga da pratite oglase u ovom gradu.

Mostar

Pojam posao Mostar također donosi prilike za rad u različitim sektorima, a ako ste ljubitelj tople klime, imati posao u ovom gradu je dodatan plus.

Kompanija Aren Consulting pruža priliku da postanete menadžer razvoja poslovanja, dok se Jumbo timu možete pridružiti kao kasir.

Tu su i drugi oglasi za posao u ovom bh. gradu, a različite pozicije nude kompanije Daca-Commerce, UNIS i Kalea.

Tuzla

Ukoliko vam je pojam posao Tuzla prvi u tražilici, na Klix Posao trenutno je aktuelno nekoliko opcija.

Kompanija Interad, za software development, nudi priliku za posao na poziciji Senior .NET Developer.

Istovremeno, na tri pozicije zapošljava i Personify Health, kojeg čini tim ljudi koji osnažuje druge da se smisleno bave svojim zdravljem. Dvije od njih dostupne su i, ako vam to više odgovara, kao online posao.

Vrijedi spomenuti da se u Tuzlanskom kantonu pridaje značaj smanjenju stope nezaposlenosti te podršci mladih za ostanak u BiH, a poseban je fokus na poticajima za pokretanje biznisa.

Visoko

I posao Visoko nudi nekoliko aktivnih oglasa, a među njima je i onaj domaćeg modnog brenda Alma Ras, gdje traže šivača/icu.

Istovremeno, a ukoliko ste komunikativni, ambiciozni i u potrazi za dinamičnim poslom, iskoristite priliku i prijavite se na oglas Mikrokreditne Fondacije Sunrise na poziciju kreditnog službenika u Visokom.

Banja Luka

Sve je više prilika i ukoliko je vaša meta posao Banja Luka.

Pa tako, ostalo je još nekoliko dana za prijavu na aktivne oglase AT Store-a u ovom gradu.

Također, KimTec, kao najveći regionalni distributer IT opreme i potrošačke elektronike, traži prodajnog predstavnika.

Sarajevo

Na kraju, istražili smo i koji su to oglasi za posao Sarajevo među najzanimljivijim.

Oni koji se definitivno izdvajaju u posljednjih nekoliko mjeseci spadaju pod pojam "Magistar farmacije posao Sarajevo". Na našoj platformi trenutno se mogu pronaći četiri aktivna oglasa u ovoj ili srodnoj branši.

Također se izdvaja i Bosnalijek posao - kompanija koja stvaranjem novih radnih mjesta i dodatnih vrijednosti za širu društvenu zajednicu, potvrđuje lidersku ulogu u pozitivnim društvenim procesima u BiH i regiji. Trenutno traže nekoga na poziciji skladištara.

Interesantna je i Medicana Sarajevo, koja se uskoro otvara i u glavnom gradu BiH. Jedan je od pionira privatnih bolnica u Turskoj sa više od 30 godina iskustva, a na ovaj način nastavlja sa svojim investicijama i napretkom ka određivanju standarda zdravstvene zaštite budućnosti.

Među otvorenim pozicijama u Medicani trenutno su glavna medicinska sestra, tehničar, IT Specialist, hotel menadžer - što znači da ponešto ima za svakoga.

Također, vrijedi napomenuti i da je još malo ostalo vremena za prijavu na oglase za posao koje nudi Neptun Sarajevo, dio Balfin grupe i maloprodajna i distributivna mreža u Bosni i Hercegovini za robu široke potrošnje i elektroniku.

Na kraju, sve više kompanija nudi i posao od kuće, a među njima je trenutno i Telus Digital, koji zapošljava na čak šest radnih pozicija.

Potraga za poslom ne mora biti stresna ni komplikovana. Pronađi posao jednostavno pretražujući Klix Posao putem opcije detaljne pretrage. Oglase možete pretraživati prema različitim faktorima - lokaciji, ključnim riječima, vrsti posla i kategoriji, a ono što je najbolje je to da je prijava za posao jednostavna i navigirajuća te vas svega nekoliko klikova dijeli od nove poslovne prilike. Sretno.