Traje do 22. decembra
14

"Prava ekipa na Hifa-Oil sipa": Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne poklone

Prava ekipa na Hifa-Oil sipa
Prava ekipa na Hifa-Oil sipa
Kompanija Hifa-Oil organizuje nagradnu igru pod nazivom "Prava ekipa na Hifa-Oil sipa" u periodu od 23. septembra do 22. decembra 2024. godine.

Svake sedmice, kupci imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade koje uključuju: PlayStation, Samsung TV, električni romobil, krevet kompanije Nostro, aparat za kafu, robot usisivač, pametni sat ili gorivo u vrijednosti 200 KM.

U nagradnoj igri mogu učestovati svi kupci koji ostvare kupovinu goriva u minimalnom iznosu 30 KM na bilo kojoj Hifa-Oil benzinskoj pumpi u BiH. Za prijavu učešća potrebno je poslati SMS poruku na broj telefona: 091 212 405. Poruka treba da sadrži napisan broj fiskalnog računa (razmak) ime i prezime (razmak) grad. Cijena jedne poruke je 0,20 KM plus PDV za korisnike iz svih mobilnih mreža (BH Telecom, HT Eronet, Mtel i drugi).

Dobitnici će biti izvučeni sistemom kompjuterskog biranja brojeva telefona sa kojih su pristigle poruke za učešće u nagradnoj igri po principu slučajnog odabira dobitnika. Biranje dobitnika će se realizirati u trinaest krugova odnosno sedmičnih izvlačenja.

"Želimo se zahvaliti kupcima za vjernost i povjerenje te uz nagradnu igru privesti 2024. godinu kraju. Ove godine napravili smo dodatni iskorak na našem putu tranzicije u energetsku kompaniju predstavivši tržištu novi aditiv za Isomax premium goriva koji je donio revoluciju u ušedi potrošnje goriva do 5% te smanjenju emisije CO2. Sretni smo što kupci prepoznaju naše napore i nastojanja da im ponudimo bolji proizvod pazeći pritom i na budućnost generacija koje dolaze", poručili su iz kompanije Hifa-Oil pa dodali:

"Aktivnosti provedene u ovoj godini odlučili smo zaokružiti nagradnom igrom u kojoj kupci svake sedmice imaju priliku osvojiti neku od atraktivnih nagrada te gorivo u vrijednosti 200 KM. Prepoznali smo da je gorivo nešto što naši kupci trebaju i žele i zato smo odlučili da ova nagrada bude uključena svake sedmice tokom trajanja nagradne igre. Trudimo se uvijek osluškivati potrebe kupaca i pronaći rješenja koja će im donijeti još veću vrijednost i zadovoljstvo. Podsjećamo i na naš Isomax Loyalty program koji donosi pogodnosti i popuste za članove te pozivamo kupce da popune prijavu na bilo kojoj Hifa-Oil benzinskoj pumpi i preuzmu svoju Isomax Loyalty karticu."

Sve dodatne informacije o nagradnoj igri "Prava ekipa na Hifa-Oil sipa" možete pronaći na web stranici www.hifaoil.ba i na Facebook profilu kompanije Hifa Oil.