U nedjelju 20.10.
9

Pripremite se za Meet & Hire sajam zapošljavanja u SCC-u: Razgovarajte sa renomiranim poslodavcima i pronađite svoju novu karijeru

Sarajevo City Center pruža vam jedinstvenu priliku da se povežete sa predstavnicima poznatih brendova, saznate više o otvorenim pozicijama i predate svoj CV direktno na dan Sajma u nedjelju 20.10.2024. godine u periodu od 12 do 19 sati na 3. spratu ovog tržnog centra.

Meet&Hire sajam zapošljavanja idealna je prilika za sve koji žele unaprijediti svoju karijeru i ostvariti direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima.

Da biste iskoristili ovu priliku, ponesite nekoliko kopija svog CV-a i budite spremni na kratke razgovore. Prijavite se putem emaila na adresi: [email protected] ili posjetite SCC info desk i popunite prijavnicu lično. Ukoliko propustite prijavu, ne brinite – prijava će biti moguća i na dan sajma, direktno na ulazu.

Napominjemo da je prijava obavezna za sve posjetioce, jer samo prijavljene osobe mogu ući na sajam i ostvariti prilike za razgovore s poslodavcima. Pored toga, za sve koji žele unaprijediti ili ažurirati svoj CV, u okviru sajma će biti organizovana radionica, gdje će stručno osoblje pomoći u izradi CV-a na licu mjesta.

Ne propustite priliku da upoznate poslodavce iz različitih sektora i zakoračite u novi profesionalni izazov.

Vidimo se u SCC-u jer tvoja karijera možda počinje baš tu!