Izuzetni rezultati
11

ProCredit Bank dobitnik nagrade "Zlatni BAM" za izvanredan rast depozita stanovništva

ProCredit Bank
ProCredit Bank
ProCredit Bank je dobitnik prestižne nagrade Zlatni BAM, koju već 22 godine u kontinuitetu dodjeljuje magazin Banke i Biznis u BiH.

Nagrada se dodjeljuje bankama sa najznačajnijim rezultatima u Bosni i Hercegovini na osnovu izvještaja nezavisnih revizora o poslovanju banaka. Ove godine, nagrada u kategoriji za najveći rast depozita stanovništva je pripala ProCredit Bank. U 2023. godini je zabilježen impresivan rast od 50,11% u ovoj kategoriji, čime je ProCredit banka potvrdila svoju snažnu poziciju i u segmentu poslovanja sa stanovništvom.

Povjerenje klijenata je ključ uspjeha

Nagrada Zlatni BAM je potvrda fokusiranosti ProCredit Bank na pružanje inovativnih i transparentnih usluga stanovništvu, ali i povjerenja klijenata u sigurnost ovih usluga.

Amir Termiz, direktor Retail sektora ProCredit Bank, istaknuo je važnost ove nagrade za cjelokupno poslovanje banke.

"Nagrada dolazi kao potvrda da smo dizajnirali odlične proizvode i donijeli dobre tržišne odluke koje daju rezultate. Naš cilj je osigurati povjerenje klijenata kroz sigurne i transparentne proizvode štednje. Kontinuirani rast depozita je dokaz da su klijenti prepoznali tu našu predanost", izjavio je on. "Prošle godine smo ovu prestižnu nagradu osvojili za inovacije kojima mijenjamo tržište. Ove godine donosimo novosti kroz koncept 'ProBaj', koji novim klijentima omogućuje da ugovore besplatan probni period za sve račune i vezane usluge, a fokus stavljamo na iskustva klijenata. Ovaj izuzetan rast depozita za koji smo dobili Zlatni BAM nama znači da imamo apsolutno povjerenje klijenata", kazao je Termiz.

Aktuelna kampanja štednje: Atraktivni uslovi za nove klijente

ProCredit Bank trenutno nudi izuzetno povoljne uslove štednje i kroz svoju najnoviju kampanju. Klijenti mogu ostvariti kamatnu stopu od 2,8% na oročenu štednju do 20.000 KM, s rokom oročenja od 13 mjeseci. Ova akcija je dostupna za nove depozite, a za klijente predstavlja garanciju da će njihova štednja rasti uz vrlo konkurentne kamatne stope.

ProCredit Bank
ProCredit Bank

Njemački korijeni i stabilnost ProCredit grupacije

Kao članica ProCredit grupacije njemačkih korijena, ProCredit Bank u BiH donosi iskustvo i stabilnost koje gradi 30 godina. ProCredit grupacija je cijenjena zbog svoje sigurnosti i poznata po finansijskoj stabilnosti. Povjerenje klijenata dodatno je ojačano zahvaljujući odličnoj i verifikovanoj međunarodnoj reputaciji grupacije.

Uz ovu značajnu nagradu, ProCredit Bank potvrđuje svoju poziciju vodećeg partnera u štednji i finansijskoj sigurnosti stanovništva u Bosni i Hercegovini. Više o uslugama i proizvodima banke potražite na web stranici ProCredit Bank.