Sve na jednom mjestu
37

ProCredit poslovnice: Neograničena sloboda i beskompromisna sigurnost

ProCredit poslovnice
ProCredit poslovnice
ProCredit Bank se ističe rješenjima dizajniranim da, podjednako privatnim i poslovnim korisnicima bankarskih usluga, maksimalno pojednostave i olakšaju poslovanje sa bankom, istovremeno štedeći vrijeme.

Bankarski savjetnici ProCredit banke pružaju savjetodavne usluge u poslovnicama u kojima nema klasičnih blagajni, jer napredna tehnološka rješenja omogućuju brzo i efikasno obavljanje svih bankovnih transakcija.

Zone 24/7 nude klijentima potpunu autonomiju u poslovanju i rukovanju gotovinom u bezbjednom okruženju. Sve ove opcije čine ProCredit banku centrom bankarskih rješenja sa svim uslugama na jednom mjestu, i to dostupnim u vrijeme koje klijentima najviše odgovara.

ProCredit poslovnice
ProCredit poslovnice

Zone 24/7, jedinstvene samouslužne zone u sklopu svih ProCredit poslovnica, su svojevrsni zaštitni znak banke. Još 2015. godine strateški plan je bio prebacivanje sa tradicionalnog na digitalni način poslovanja. Tada prvi put predstavljene i Zone 24/7. Ovi specifični prostori su nastavak nastojanja da se klijentima omogući apsolutno raspolaganje vlastitim vremenom i poslovanje sa bankom ne ograničava na radno vrijeme i dopusti autonomiju u odlučivanju kada će posjetiti poslovnicu banke.

Amir Termiz, direktor Retail sektora u ProCredit Bank, govoreći o prednostima i funkcionalnostima koje nude poslovnice i Zone 24/7, kaže da su one opremljene savremenom tehnologijom i mašinama koje klijentima omogućavaju jednostavnije i brže poslovanje sa bankom, bez nepotrebnih barijera.

ProCredit poslovnice
ProCredit poslovnice

"U sklopu Zona 24/7 se nalaze mašine za podizanje i polaganje sredstava u domaćoj valuti i eurima. Važno je istaći da u Zoni 24/7 klijenti ProCredit banke mogu položiti ili podići eure u bilo koje vrijeme i to sve sa samo jednom karticom", naglašava Termiz i dodaje: "Naše poslovnice omogućuju klijentima da vrše polog ili podizanje novca na jednom od naših uređaja onda kada to njima odgovara, jer nisu vezani za radno vrijeme banke. Svoje pologe mogu izvršiti čak i u kovanicama na najsavremenijim mašinama namijenjenim za to", objasnio je Termiz, dodavši da su bankovne operacije omogućene bez fizičkog umetanja kartice u ATM uređaje, tako da su svi rizici smanjeni na minimum, uključujući i mogućnost da kartica ostane u bankomatu.

Zone 24/7 su dio strateškog plana banke da klijentima ponude sve bankarske usluge koje im mogu zatrebati na jednom mjestu, u sveobuhvatnom centru bankarskih usluga, i bez obzira na to da li ste fizičko lice ili poslovni korisnik. Uz odličnu, intuitivnu mobilnu aplikaciju, internet bankarstvo, značajno reducirane troškove zbog besplatnih transakcija i mogućnost besplatnog podizanja gotovine sa bankomata drugih banaka, ProCredit Bank zaokružuje ponudu i srdačnošću i dostupnošću bankarskih savjetnika koji su klijentima na raspolaganju putem besplatnog telefona 080 020 040.

Više o uslugama i pogodnostima potražite na web stranici.