U ulici Vitomira Lukića
175

Prodaje se poslovna zgrada na Stupu u Sarajevu: Odlična prilika za poslovni poduhvat

Poslovna zgrada na Stupu
Poslovna zgrada na Stupu
Ukoliko tražite mjesto koje će biti sjedište vaše firme ili proizvodnog pogona, pogledajte koje mogućnosti nudi poslovna zgrada čija je prodaja upravo oglašena.

Objekat ukupne površine 679 m2 se nalazi u ulici Vitomira Lukića u sarajevskom naselju Stup, koje je zbog okruženja i brojnih poslovnih prostora i sjedišta firmi izuzetno atraktivno za trgovinu, proizvodnju i brojne druge biznis poduhvate. Ako vaša biznis ideja treba dom odakle će se razvijati na tržištu, ovo su informacije koje vas mogu zanimati.

Poslovna zgrada na Stupu
Poslovna zgrada na Stupu

U ovoj zgradi je zbog njene površine moguće oformiti proizvodni pogon, što firme danas teško mogu ostvariti nadomak gradskih urbanih sredina. Zgrada se sastoji se od kancelarijskog prostora 230 m2, skladišta površine 347 m2, prodavnice od 103 m2, a posjeduje i dodatnu garažu površine 50m2, kao i vlastiti parking. U neposrednoj blizini je izlaza na auto-put i ima prilaz pogodan za istovar/utovar velikih kamiona i šlepera.

Poslovna zgrada na Stupu
Poslovna zgrada na Stupu

Zgrada je pogodna za smještaj širokog spektra djelatnosti koje trebaju prostornu logistiku u smislu skladištenja i prodaje robe. Posebno uređeni dio namjenjen je kancelarijama i boravku osoblja firme koji se bave administracijom.

Više informacija možete dobiti putem e-maila [email protected], na telefon 033461833 ili lično u Sava Trgovini, ul. Briješćanska 2, Sarajevo – Stup.