Prijavite se
41

Produžen upis studenata na Visokoj školi CEPS u Kiseljaku

CEPS
CEPS
Na Visokoj školi "CEPS - Centar za poslovne studije" u Kiseljaku produžen je upis 15. generacije studenata na obrazovne studijske programe: pravne nauke, informacijske tehnologije, zdravstvene studije, studije sigurnosti, poslovne ekonomije, saobraćaja, energetike i zaštite na radu i zaštite od požara.

Studiji traju tri i četiri godine, a izvode se kao redovni i vanredni i rezultiraju sa 180, odnosno 240 ECTS bodova. Upisati se mogu osobe sa završenom četverogodišnjom srednjom školom u BiH, kao i strani državljani i osobe bez državljanstva sa završenom srednjom školom u inostranstvu, nakon izvršene nostrifikacije prethodno stečenih diploma, osobe koje imaju završenu višu školu, te prelaznici sa drugih visokoškolskih institucija.

Studiranje po CEPS-ovom jedinstveno-didaktičko obrazovnom modelu studentima osigurava stjecanje modernih teorijskih spoznaja kao i razvoj praktičnih znanja i vještina primjenjivih u poslovnom okruženju. Izabrali smo obrazovni model koji je u direktnoj komunikaciji s privrednim sektorom, kroz brojne inicijative i razvoj akademskih programa, ali i samih studenata izravno s preduzećima, kroz stručnu praksu i mentorske projekte, pružamo studentima mogućnost da se do stjecanja diplome profiliraju prema aktualnim potrebama tih istih preduzeća.
Istražili smo u anketama, zbog čega studenti u tolikom broju biraju CEPS, i dobili smo sljedeće odgovore, da su najvažniji kriteriji:

• stjecanje znanja i vještina s naglaskom na praktični rad

• mogućnost međunarodne mobilnosti gdje studenti upoznaju druga poslovna okruženja i raznovrsne kulture ljudi

• aktualnost ponuđenih studijskih programa

• dobre perspektive za daljnji razvoj karijere i slično

CEPS implementira moderne tehnologije kako bi osiguralo visoku kvalitetu obrazovanja i sigurnu provedbu ispita, ističući se kao lider u oblasti edukacije. Korištenjem naprednih alata, predavači pružaju interaktivnu i prilagođenu nastavu, dok studenti kroz stručnu praksu stječu stvarno radno iskustvo. Predavanja i vježbe u sklopu studija prilagođena su i zaposlenim osobama koje zbog svojih profesionalnih obaveza nisu u mogućnosti redovno pohađati nastavu.

U skladu s višegodišnjom orijentacijom i tradicijom obrazovanja CEPS pruža vrhunsko iskustvo učenja koje će izravno utjecati na vaš profesionalni razvoj karijere. Isto tako smo međunarodno priznata institucija, pa naši završeni studenti nakon stečenih diploma na CEPS-u uspješno nastavljaju studirati na prestižnim visokoškolskim evropskim institucijama te se dodatno usavršavaju i postaju vrijedne karike u mnogim poznatim i priznatim evropskim kompanijama kao što su Bosch, Škoda i slično, što svjedoče i na web stranicama.

Upiši studij u potpunosti prilagođen tebi! Odaberi tržišno primjenjivo znanje i upiši se do 15.11.2024. godine.

Za one koji žele više!

Visoka škola "CEPS - Centar za poslovne studije" nalazi se na adresi Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak.

Možete ih kontaktirati putem brojava telefona:

+387 (0)30 875 208 ili 875 221

+387 (0)63 473 333 ili 063 653 111

+387 (0)62 408 322

E-mail: [email protected]

Web: www.ceps.edu.ba