Do 16. oktobra
46

R&S: Uživajte u sezoni kreativnosti i doživite sve prednosti koje čekaju na vas

Dok se priroda priprema za promjene, R&S je za vas pripremio tradicionalno dobru ponudu koja će osvježiti vašu poslovnu strategiju i donijeti dodatnu vrijednost vašem brendu!

U periodu od 16. septembra do 16. oktobra, iskoristite jedinstvenu priliku za nabavku vrhunskih promotivnih artikala s uključenom BESPLATNOM ŠTAMPOM za sve narudžbe iznad 1.000,00 KM. Ostavite snažan utisak na svoje klijente, a za sebe osigurajte odlične pogodnosti!

Osim mogućnosti besplatne štampe, R&S vam nudi i dodatne pogodnosti koje rastu zajedno sa vašom narudžbom.

Upoznajte se s fantastičnim poklon paketima:

• Za sve narudžbe preko 1.000,00 KM + PDV očekuje vas BESPLATNA ŠTAMPA. Savršena prilika da svoj brend istaknete kroz kvalitetne promo materijale!

• Za narudžbe iznad 5.000,00 KM + PDV uz BESPLATNU ŠTAMPU dobijate i ekskluzivan HUGO BOSS TROLLEY (Trolley gleam). Ovaj elegantni dodatak idealan je za poslovne putnike koji žele da ostave dobar utisak.

• Za narudžbe veće od 10.000,00 KM + PDV, ne samo da ćete dobiti BESPLATNU ŠTAMPU, već i FAMILY GETAWAY paket u Hotelu Nomad na Bjelašnici! Ova nagrada uključuje dva noćenja sa doručkom, wellness & spa sadržaje, kao i pristup fitness centru. Najbolja prilika za porodično opuštanje!

Ušteda i planiranje bez stresa

“Godinama unazad R&S kompanija organizuje ovu specijalnu inicijativu koja je postala omiljena među kupcima, a sa zadovoljstvom pozivam i nove klijente da nam se pridruže u ostvarivanju poslovnih ciljeva, na najbolji mogući način.

Promo kategorija nudi široku paletu promotivnih artikala, kao i proizvode prepoznatljivih svjetskih brendova koji su savršeni za korporativne poklone. Kao takvi, ostavljaju profesionalan utisak i sigurna sam da će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente, a naš tim stoji vam na raspolaganju za kreiranje vizuelno privlačnih, zanimljivih i učinkovitih poklona.

Mjesec besplatne štampe tu je kako bismo vam pomogli da izbjegnete stres u pripremama za praznike i na vrijeme naručite poklone uz odlične pogodnosti i uštede.” - izjavila je marketing saradnica, Adina Kurtović.

Iskoristite priliku

Ne zaboravite, kampanja traje od 16. septembra do 16. oktobra, a sve informacije možete dobiti upitom na [email protected].