Sveobuhvatna usluga
39

Računovodstvena kuća Unija: Vaš partner za poslovnu izvrsnost

Unija
Unija
U međunarodnoj računovodstvenoj kući Uniji, razumiju koliko je važno da poslovanje bude jednostavno i efikasno. Zato su tu da vam pruže sveobuhvatnu podršku u svim aspektima vašeg poslovanja.

Kompanija okuplja stručne timove u područjima računovodstva, obračuna plaća, pravnog, poreznog, finansijskog i poslovnog savjetovanja i informatičkih rješenja - sve na jednom mjestu, kako bi vam omogućili da se fokusirate na ono što je zaista važno - rast i uspjeh vašeg poslovanja.

Šta ih čini posebnim?

  • Dugogodišnje iskustvo i rast - Unija je osnovana 2003. godine i od tada neprekidno raste. Danas imaju preko 400 zaposlenih stručnjaka koji se bave računovodstvom, obračunom plaće, pravnim, poreznim, finansijskim i poslovnim savjetovanjem te IT rješenjima.

  • Regionalna prisutnost - Pokrivaju Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju sa vlastitim uredima, što znači da imate jednog partnera za više tržišta. Regionalna prisutnost Unije omogućava da pružimo konsistentnu i pouzdanu podršku svojim klijentima, bez obzira gdje posluju.

  • Globalna prisutnosti - Kroz partnerstvo sa jednom od najuglednijih i najuspješnijih mreža profesionalnih usluga ETL globalnom mrežom, kao klijent Unije imate otvoren pristup prema više od 1.300 ETL predstavništava u preko 50 zemalja širom svijeta. To znači da, bez obzira na to gdje se vaš biznis širi, Unija vam može pružiti podršku.

  • Raznovrsni klijenti - Stručnjaci kompanije obavljaju usluge za preko 2.000 poslovnih subjekata različitih organizacionih oblika. Ovo iskustvo omogućava Uniji da razumiju različite poslovne potrebe i prilagode svoje usluge tako da odgovaraju specifičnim zahtjevima klijenata.

  • "One Stop Shop" pristup - Jedinstveni "one stop shop" pristup znači da u Uniji mogu pružiti sve što vam je potrebno na jednom mjestu – od računovodstvenih i savjetodavnih usluga do IT podrške. To olakšava koordinaciju i osigurava da sve vaše potrebe budu sinhronizovane i efikasno ispunjene.

Usluge u Unija računovodstvenoj kući

Unija Smart Accounting - Finansijska kontrola i uspjeh poslovanja

Računovodstveni tim Unije se ne bavi samo vođenjem računovodstvenih evidencija o poslovanju klijenata. Bave se svim aspektima finansijskog upravljanja, od poreznog savjetovanja do optimizacije troškova i pripreme finansijskih izvještaja. Njihov cilj je osigurati da vaše poslovanje ne samo da ostaje u regulativama, već i da prosperira kroz finansijsku efikasnost.

Unija Payroll - Preciznost i profesionalizam u obradi plata

Payroll odjel Unije omogućava da se vaši zaposlenici uvijek osjećaju vrjednovano, upravljajući svim aspektima obračuna plata sa preciznošću i profesionalizmom. Uvijek se brinu da su plate ispravno obrađene i isplaćene na vrijeme, što doprinosi zadovoljstvu i motivaciji vaših zaposlenih.

Unija Consulting - Strateško savjetovanje za vaš rast

Savjetodavna služba Unije koja nudi usluge pravnog, poreznog, finansijskog i poslovnog savjetovanja pomaže klijentima da na vrijeme identifikuju rizike poslovanja, nove prilike za rast, unaprijede operativne procese i implementiraju strategije za dugoročni uspjeh. Pravni tim kompanije je tu da pruži sveobuhvatnu podršku u vođenju privrednih i radnopravnih sudskih postupaka, te upravnih postupaka koji često znaju biti dugotrajni i mukotrpni. Njihovi stručnjaci su tu da vam pomognu da dođete do željene budućnosti vaše organizacije.

"Uz naše široke usluge savjetodavnog tima želimo istaknuti da razumijemo važnost održivosti i očuvanja okoline u današnjem poslovnom okruženju. Svjesni smo da kompanije koje žele ostati konkurentne i odgovorne suočavaju se sa potrebama za transparentnošću i održivošću", poručuju iz Unije.

ESG reporting i održivo poslovanje

Usaglašenost sa ESG standardima (zaštita životne sredine, društvena odgovornost i korporativno upravljanje) postaje sve važnija za savremene kompanije. Unija vam nudi sveobuhvatne savjetodavne usluge za pripremu ESG izveštaja, analizu i reviziju izvještaja pomažući vam da ispunite zakonske zahtjeve i tržišna očekivanja. Održivo poslovanje donosi brojne prednosti, od boljeg pristupa finansijama do jačanja povjerenja poslovnih partnera i klijenata.

Unija IT Solutions - Napredna tehnologija za vaš poslovni uspjeh

Unija integriše najnovije tehnologije u vaše poslovanje, od razvoja prilagođenih softverskih rješenja do upravljanja IT infrastrukturom i sigurnosti. Njihov pristup temelji se na razumijevanju vaših specifičnih potreba kako bi osigurali da tehnologija radi za vas, a ne protiv vas.

Počnite vaše putovanje sa Unijom

Sa Unijom, imate pristup stručnjacima koji su posvećeni tome da vam pomognu u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva uz maksimalnu efikasnost i minimalne poteškoće. Započnite svoje putovanje prema poslovnoj izvrsnosti sa njima.

Posjetite ih na www.unija.com ili ih kontaktirajte putem telefona +387 33 873 930 i e-maila [email protected] za više informacija o tome kako vam mogu pomoći.

Unija – Vaš partner za poslovnu izvrsnost.