Ena Žunić Ćejvanović
16

"Rođendan je naš, a poklon vaš": Izvučena dobitnica električnog automobila MG4 EV Standard u SCC-u

SCC izvlačenje dobitnika
SCC izvlačenje dobitnika
Javno izvlačenje dobitnika drugog automobila u nagradnoj igri Sarajevo City Centra "Rođendan je naš, a poklon je vaš", upriličeno je u nedjelju, 13. oktobra 2024. godine, u 14 sati u prizemlju ovog tržnog centra.

Na ovom događaju izvlačio se dobitnik drugog od dva vrijedna automobila. Nagradna igra ''Rođendan je naš, a poklon je vaš'', počela je 20. aprila 2024. godine na dan proslave 10. rođendana SCC-a.

U drugom dijelu nagradne igre mogli su učestvovati svi oni koji su potrošili 50 KM ili više u bilo kojoj od prodajnih ili uslužnih jedinica Sarajevo City Center u periodu od 30. juna do 30. septembra 2024. godine i ubacili račun sa upisanim podacima (imenom, prezimenom, adresom i kontakt telefonom) u automobil parkiran u prizemlju centra.

SCC izvlačenje dobitnika
SCC izvlačenje dobitnika

Svaki učesnik mogao je učestvovati s neograničenim brojem računa koji ispunjavaju navedene uslove.

''Zbog podizanja svijesti o očuvanju okoline, oba automobila koja smo obezbijedili su na električni pogon'' istakli su iz centra.

Prema pravilniku nagradne igre "Rođendan je naš, a poklon je vaš", učešće nisu mogli ostvariti uposlenici uprave tržnog centra niti njihove porodice, kao ni uposleni u prodajnim jedinicama centra, tj. zakupci SCC-a. Također, samo stanovnici Bosne i Hercegovine imali su pravo učešća u nagradnoj igri.

SCC izvlačenje dobitnika
SCC izvlačenje dobitnika

''Još jednom, čestitamo Eni Žunić-Ćejvanović na osvojenoj nagradi, a svima onima koji su učestvovali se zahvaljujemo i pozivamo da nastave posjećivati naš tržni centar i učestvovati u nekoj od narednih nagradnih igara koje planiramo u budućnosti'', poručili su iz SCC uprave.