Na obroncima Trebevića
84

Roof Gardens: Dani otvorenih vrata za buduće kupce i partnere od 29. jula do 15. augusta

Roof Gardens
Roof Gardens
Kompanija Roof Gardens najavljuje dane otvorenih vrata, koji će se održati od 29. jula do 15. augusta. Ova posebna prilika omogućava budućim stanarima i partnerima da posjete lokaciju i dožive sve pogodnosti koje ovaj prestižni stambeni kompleks nudi.

Roof Gardens nudi jedinstvenu priliku za ulaganje u nekretninu koja može služiti kao savršen drugi dom ili prvi dom za one koji žele živjeti u modernom, udobnom i ekološki osviještenom okruženju.

S ponosom predstavljaju zajednicu od 120 stanara koji su već prepoznali potencijal i kvalitet života u Roof Gardens kompleksu. Uživajte u savršenoj simbiozi stambenog i poslovnog dijela, koji uključuje zone gastronomije, zabave, sadržaja za djecu i wellness i spa zone.

Pogled na Roof Gardens iz Dalmatinske ulice
Pogled na Roof Gardens iz Dalmatinske ulice

Zašto odabrati stan u Roof Gardensu?

  • Sigurna investicija: Roof Gardens predstavlja sigurnu investiciju s potencijalom za rast vrijednosti u budućnosti. Kompleks je dizajniran s pažnjom na detalje i kvalitet, što garantuje dugotrajnu vrijednost vašeg ulaganja.

  • Useljenje do kraja godine: Stanovi su spremni za useljenje do kraja ove godine, što omogućava brzu realizaciju vaših životnih planova. Stanari će moći uživati u svim prednostima kompleksa već za nekoliko mjeseci.

  • Svjež i čist zrak: Lokacija nudi zrak svjež i čist, idealan za zdrav način života 365 dana u godini. Ovaj prirodni ambijent pruža mir i tišinu, daleko od gradske buke, omogućavajući vam da se opustite i uživate u prirodi.

  • Kvalitet gradnje: Budući stanari mogu uživati u elegantnom i prozračnom životnom prostoru koji stvara besprijekornu vezu između unutrašnjeg enterijera i vanjskog pejzaža kroz Reynaers belgijske portale - od poda do plafona. Stanovi sa ili bez terasa, standardni ili luksuzni penthouse prostori, opremljeni su visokokvalitetnim materijalima svjetski poznatih brendova.

  • Buduće mjesto okupljanja i zabave: Roof Gardens neće biti samo stambeni kompleks, bit će to buduće mjesto okupljanja i različitih događaja, otvoreno za sve građane Sarajeva i šire. Sarajevo i Trebević će dobiti novi prostor koja će služiti kao mjesto susreta, kulturnih događaja i umjetničkih instalacija, projekcije filmova, zabava na centralnom trgu, zimskih čarolija za najmlađe posjetitelje i još mnogo toga.

  • Blizina centra Sarajeva: Roof Gardens se nalazi samo 10 minuta udaljen od centra Sarajeva, pružajući savršen balans između urbanog i mirnog života u prirodi. Lokacija omogućava brz i jednostavan pristup svim važnim sadržajima grada.

Pogled na Roof Gardens s Baščaršije
Pogled na Roof Gardens s Baščaršije

Dani otvorenih vrata omogućavaju vam jedinstvenu priliku da zakažete sastanak i obilazak fanstastične lokacije na Trebeviću u pratnji Roof Gardens tima koji će vam predstaviti sve pogodnosti života i boravka u ovom kompleksu.

Obilazak možete zakazati putem kontakt forme u nastavku, mail adrese [email protected] ili na broj telefona +387 61 66 45 45.