Unaprijeđeno iskustvo
3

Saradnja između MM Real Estate i agencije "Vaš domaćin" donosi olakšice za investitore

MM Real Estate agencija za nekretnine koja se bavi savjetovanjem za investicije najavljuje saradnju sa agencijom Vaš domaćin koja nudi usluge upravljanja nekretninama.

Ova saradnja ima za cilj da unaprijedi usluge koje obje kompanije pružaju svojim klijentima, kao i da uvede inovacije koje će pozitivno uticati na cjelokupno tržište nekretnina.

MM Real Estate je poznata po svom širokom portfoliju nekretnina u 19 zemalja, savjetima za investicije i prodaji nekretnina. Sa druge strane, Vaš domaćin se ističe u pružanju raznovrsnih usluga za domaćinstva, uključujući izdavanje "stan na dan", održavanje, čišćenje, selidbe i mnoge druge usluge.

"Saradnja sa ovom kompanijom će nam omogućiti da našim klijentima pružimo sveobuhvatniju uslugu. Vjerujemo da će kombinacija naših usluga i njihovog iskustva u servisiranju domaćinstava stvoriti jedinstvenu vrijednost za sve naše klijente", izjavio je direktor MM Real Estate Minet Musić.

Glavni cilj ove saradnje je unapređenje korisničkog iskustva. Klijenti MM Real Estate će sada imati pristup uslugama upravljanja nekretnina direktno preko platforme MM Real Estate. To znači da će kupci koji kupe nekretninu moći odmah da ugovore usluge rentanja, održavanja, čišćenja i selidbe, što će znatno olakšati održavanje nekretnina investitorima i bh. dijaspori.

“Saradnja sa MM Real Estate omogućava nam da proširimo našu ponudu i unaprijedimo korisničko iskustvo za naše klijente. Integracija naših usluga 'stan na dan' s njihovom platformom pruža jednostavno i efikasno rješenje za vlasnike nekretnina koji žele izdavati svoje stanove", rekao je Asmir Merdžanović, direktor kompanije Vaš domaćin.

Saradnja između ove dvije kompanije predstavlja značajan korak naprijed za tržište nekretnina u cjelini. Sinergija između ove dvije agencije donosi nove mogućnosti i unapređuje korisničko iskustvo na svim nivoima.

Popunite prijavni formular ukoliko želite rentati svoj stan OVDJE.