24. i 25. augusta
32

"Say YES to BIM" Radionica - Prilika za razvoj i zapošljavanje arhitekata u BIM industriji

Walter AEC, vodeća švedsko-bosanska kompanija u implementaciji BIM tehnologija, s ponosom najavljuje treću po redu besplatnu radionicu "Say YES to BIM", koja će se održati 24. i 25. augusta 2024. godine u Sarajevu.

Ova radionica pruža arhitektima i master studentima završnih godina arhitektonskih fakulteta jedinstvenu priliku da prošire svoje vidike, steknu dragocjena znanja o BIM tehnologijama i započnu karijeru u dinamičnom i inovativnom okruženju Walter AEC-a.

Kroz "Say YES to BIM" radionicu, učesnici će imati priliku učiti od najboljih stručnjaka u industriji, stvarati idejna rješenja u BIM-u i razumjeti važnost ove tehnologije u budućnosti inženjerske industrije.

Walter AEC je postao ovlašteni Autodesk Trening Centar, pridruživši se prestižnoj Autodesk Learning Partner zajednici. Ovo dostignuće oslikava posvećenost Walter AEC-a pružanju vrhunskog obrazovanja i profesionalnog razvoja u oblasti arhitekture, inženjeringa i građevine. Saradnja sa Autodesk-om omogućava im da nude napredne programe obuke koji opremaju profesionalce ključnim vještinama i znanjem, osiguravajući da njihovi BIM konsultanti budu spremni za dinamično tržište rada.

Kao dodatni podsticaj, svi učesnici koji uspješno završe "Say YES to BIM" radionicu dobit će Autodesk certifikat za učešće na Revit Basic kursu. Ovaj certifikat je priznati dokument koji potvrđuje sticanje osnovnih vještina u radu sa Revit-om i priznat je širom svijeta.

Walter AEC je prepoznat kao regionalni lider u implementaciji BIM tehnologija, a njihova posvećenost inovacijama i stručnosti čini ih idealnim partnerom za sve BIM potrebe. Od početka 2024. godine, Walter AEC je uspješno organizovao dvije "Say YES to BIM" radionice sa fokusom na zapošljavanje u području BIM tehnologija, koje su rezultirale zapošljavanjem 15 novih BIM stručnjaka.

Nakon uspješnog završetka radionice, odabrani učesnici će imati priliku pridružiti se timu Walter AEC-a i raditi na izazovnim projektima koji oblikuju budućnost arhitekture i građevinarstva.

Walter AEC ne samo da pruža usluge, već koautoriše uspjehe zajedno sa svojim klijentima. Zahvaljujući međunarodnom prisustvu, spajaju bogato iskustvo i stručnost s lokalnim znanjem, pružajući klijentima rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama. U Walter AEC-u potiču timski rad i ohrabruju svakog pojedinca da dostigne svoj puni potencijal, pružajući najbolju uslugu klijentima.

Agenda vikend radionice

Datum: 24. i 25. 08. 2024. godine

Lokacija: Pehlivanuša br.3, IV sprat, Sarajevo

Vrijeme: Od 9 do 17 sati

Kako se prijaviti?

Pošaljite motivaciono pismo, CV i portfolio (ukoliko ga posjedujete) putem oglasa na stranici walteraec.com/jobs.

Walter AEC će vam odgovoriti na prijavu te poslati šta je sve potrebno da biste učestvovali na radionici.

Prijave su otvorene do 16. augusta.

Ovo je jedinstvena prilika da se pridružite vodećoj kompaniji u BIM tehnologijama i započnete karijeru u dinamičnom i inovativnom okruženju Walter AEC-a.