Uz brojne benefite
23

Addiko Bank d.d. Sarajevo: Posebna ponuda kredita za penzionere

Addiko Bank benefiti za pripadnike treće životne dobi
Addiko Bank benefiti za pripadnike treće životne dobi
Addiko Bank d.d. Sarajevo kreirala je posebnu ponudu kredita za najiskusnije građane, penzionere i to upravo na 1. oktobar, inače Međunarodni dan starijih osoba. Od benefita koji očekuju pripadnike treće životne dobi su 100 KM na tekući račun i fiksna kamatna stopa, dok je maksimalan iznos kredita 50.000 KM.

Svi novi klijenti, penzioneri koji do kraja mjeseca decembra 2024. godine ugovore kredit u iznosu od 5.000 do 50.000 KM uz rok otplate od minimalno 36 mjeseci mogu ostvariti čitav niz pogodnosti.

Pored povrata iznosa od 100 KM na tekući račun, Banka klijentima nudi fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate kredita, kao i obradu kreditnog zahtjeva bez naknade za sve one koji izvrše prenos svojih redovnih mjesečnih primanja na tekući račun otvoren u Addiko banci.

"Sa posebnom pažnjom se brinemo o našim najiskusnijim klijentima, trudeći se prepoznati njihove jedinstvene želje i potrebe. Kontinuirano radimo na razvoju atraktivnih ponuda koje im mogu olakšati svakodnevnicu, a jedna od njih je i ova posebna ponuda kredita", navode iz Addiko banke.

Za kreditna sredstva penzioneri mogu aplicirati u najbližoj poslovnici Banke uz minimum dokumentacije, te uz samo jednu posjetu poslovnici Banke brzo i jednostavno mogu doći do novih sredstava.

Iz Banke dodaju da za realizaciju ove ponude prijenos redovnih mjesečnih primanja nije obavezan, ali prijenos primanja svakako može donijeti dodatne pogodnosti, a Banka će klijentima pružiti fleksibilnost i podršku kroz ponudu svojih proizvoda i usluga.

Više detalja o ponudi moguće je saznati putem besplatnog info telefona 0800 2 0206.