Set pogodnosti
7

Addiko Bank d.d. Sarajevo: Zlatni paket kao najpotpunije rješenje za sve vaše potrebe

Addiko Bank Sarajevo zlatni paket
Addiko Bank Sarajevo zlatni paket
Čitav set pogodnosti UNIQA Putnog zdravstvenog osiguranja za klijente i članove uže porodice uz osiguranu sumu do 60.000 KM, u okviru Addiko Zlatnog paketa.

Addiko Bank d.d. Sarajevo u svojoj bogatoj ponudi izdvaja Zlatni paket kao idealno rješenje za klijente koji žele da uživaju u različitim proizvodima i uslugama, uz značajne uštede te pojednostavljene procedure upravljanja finansijama.

Zlatni paket nudi najveći nivo pokrića osiguranja, a korisnici Zlatnog paketa i njihovi uži članovi porodice mogu bezbrižno putovati van granica Bosne i Hercegovine. Uži članovi porodice smatraju se supružnici do navršenih 75 godina života i djeca do navršene 23 godine života.

UNIQA Putno zdravstveno osiguranje podrazumijeva i osiguranje prtljaga sa osiguranom sumom u iznosu od 500 KM.

"Naš Zlatni paket je mnogo više od običnog bankarskog rješenja. Sa zadovoljstvom možemo reći da ovaj ekskluzivni proizvod nudi privilegovane usluge kao i vrhunsku podršku našim klijentima. Svjesni važnosti Putnog zdravstvenog osiguranja, u saradnji sa UNIQA Osiguranjem, Zlatni paket smo učinili još boljim i kvalitetnijim, te na ovaj način našim klijentima omogućavamo bezbrižna putovanja zajedno sa članovima njihove porodice", istakla je Ena Muratović, rukovoditelj službe za zastupanje u osiguranju.

U okviru velikog nivoa pokrića osiguranja, klijentima se nude i ostale usluge među kojima se izdvaja asistencija na putu, kućna asistencija, osiguranje kupovine te osiguranje od posljedica nezgode.

Kako navodi Muratović, Zlatni paket je dizajniran s ciljem da pruži dodatne vrijednosti klijentima koji traže više od bankarskih usluga i žele pristup specijalizovanim uslugama i pogodnostima.

Pomenuti paket usluga pruža i mnoštvo drugih benefita kao što je internet i mobilno bankarstvo, besplatno podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka, korištenje Addiko Mastercard kreditne kartice i slično.

Više informacija o Zlatnom paketu dostupno je na zvaničnoj web stranici Banke ili pozivom na besplatni info telefon 0800 2 0206.