U susret danu štednje
50

Addiko Bank Sarajevo: 100 KM kao poklon na štedne knjižice djece rođene 31. oktobra 2024.

Sponzorirani članak
Addiko Bank Sarajevo
Addiko Bank Sarajevo
U susret Svjetskom danu štednje, te povodom obilježavanja 8. rođendana, Addiko banka će djeci rođenoj 31. oktobra 2024. godine pokloniti iznos od 100 KM na štednu knjižicu otvorenu u Addiko banci.

"Sa zadovoljstvom najavljujemo ovaj poseban program osmišljen za naše najmlađe sugrađane. Svako dijete koje se rodi na datum obilježavanja Svjetskog dana štednje će dobiti poklon u obliku novčanih sredstva na štednim knjižicama u Addiko banci. Ova inicijativa ima za cilj potaknuti kulturu štednje od samog početka života, od najranijih godina, te pružiti podršku porodicama sa novorođenom djecom", ističu iz Addiko banke.

Kako dodaju iz Banke, štednja predstavlja ključni element finansijske sigurnosti i temelj svakog uspješnog finansijskog planiranja. Ona pruža sigurnost u budućnosti, ali i lakše suočavanje sa nepredviđenim situacijama.

"Ovom prilikom pozivamo roditelje da obilježe ovaj poseban trenutak i zajedno sa Addiko bankom započnu putovanje prema finansijskoj sigurnosti svojih mališana. Na ovaj način dijelimo radost i stvaramo štedne navike za generacije koje dolaze", navode iz Banke.

Roditelji djece koja se rode na dan 31. oktobra 2024. godine će biti potrebno da se jave u najbližu poslovnicu Addiko Bank d.d. Sarajevo, uz rodni list novorođenog djeteta, nakon čega će biti provedena procedura otvaranja štedne knjižice i uplata sredstava u iznosu od 100 KM.

Ponuda vrijedi za sve građane koji donesu rodni list djeteta rođenog na području Federacije Bosne i Hercegovine u najbližu poslovnicu Addiko Bank d.d. Sarajevo, najkasnije do 31. decembra 2024. godine.