Addiko Mobile
37

Nova usluga Addiko Bank Sarajevo - PIN na klik

Brzo i jednostavno do PIN-a svoje kartice putem Addiko Mobile aplikacije
Brzo i jednostavno do PIN-a svoje kartice putem Addiko Mobile aplikacije
Addiko banka je za svoje klijente uvela potpuno novu funkcionalnost u okviru Addiko Mobile aplikacije za fizička lica pod nazivom "PIN na klik".

"Omogućavanje uvida u PIN za bilo koju Addiko Mastercard karticu za fizička lica putem mobilne aplikacije će zasigurno unaprijediti efikasnost, sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata, čineći njihov život jednostavnijim i pomažući im u zaštiti njihovih finansijskih podataka. Odlučili smo unaprijediti našu Addiko Mobile aplikaciju i implementirati potpuno novi digitalni servis", istakao je Denis Omeragić, direktor Sektora za upravljanje proizvodima.

Jedna od specifičnosti "PIN na klik" servisa je svakako i praktičnost, obzirom da je na ovaj način klijentima omogućen i stalni pristup PIN-u kartice, bez potrebe da isti pamte ili nose sa sobom.

"Kontinuirani razvoj Addiko Mobile aplikacije dio je dugoročne strategije Banke. Kroz unapređenje i razvoj digitalnih servisa klijentima želimo omogućiti još veću fleksibilnost kod obavljanja svakodnevnog bankarskog poslovanja", dodao je Omeragić.

Addiko Bank Sarajevo je u prethodnom periodu implementirala niz novih funkcionalnosti u okviru mobilne aplikacije za fizička lica, a usluge koje su klijenti najviše prepoznali su mPrenesi - prenos novca putem telefonskog imenika, mDopuna - dopuna prepaid računa BH Telecom operatera, kao i mQR plati - plaćanje telefonom u Bingo trgovinama.

Kako iz Banke navode, svjesni su važnosti digitalnih kanala, te im veliko zadovoljstvo pričinjava i kontinuirani rast korisnika ovih usluga.

Više detalja o novoj funkcionalnosti PIN na klik moguće je saznati putem zvanične web stranice Banke ili pozivom na besplatni info broj 0800 2 0206.