Vrijedne nagrade
2

Plaćajte putem Addiko Mobile aplikacije i provozajte se električnim biciklom

Klix.ba
Proljetni period uvijek dočekujemo sa nestrpljenjem. Lijepo i sunčano vrijeme, velika je pogodnost za ljude svih godina i fizičkih aktivnosti.

Vožnja biciklom i romobilom u proljetnom periodu nam omogućava i zabavan odlazak na posao, čuvanje okoline i zdravlja, ekonomičnost i poboljšanje kondicije ali i izbjegavanje gužvi vožnjom automobilom ili javnim prevozom. A najbolja stvar je da ih možete ''parkirati'' bilo gdje.

Odlazak na produženi vikend i posjete brojnih bh. destinacija, je kratak, ali veoma koristan predah od svakodnevnice, kojem se svi radujemo.

Sve to je na dohvat ruke uz jednostavnije plaćanje uslugom Addiko Mobile.

Postojeći i novi klijenti Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, koji koriste uslugu Addiko Mobile, u mogućnosti su osvojiti upravo te nagrade i to za samo dvije transakcije plaćanja koje se realizuju putem ove aplikacije. Nagradna igra traje u periodu od 5.3 do 5.6.2021. godine, a za učešće je potrebno napraviti minimalno dvije transakcije tokom jednog mjeseca u periodu trajanja nagradne igre. Šest najsretnijih klijenata, po tri iz Addiko Bank Sarajevo i Addiko Bank Banja Luka, bit će nagrađeni električnim biciklom sa električnom kacigom, električnim romobilom sa električnom kacigom ili poklon bonom za putovanje za dvije osobe u vrijednosti do 500 KM.

"Cijenimo vjernost naših klijenata i njihovu opredjeljenost za korištenjem modernijih načina plaćanja. Pozivamo i sve one koji do sada nisu koristili uslugu Addiko Mobile, da je aktiviraju i upoznaju svijet jednostavnijeg mobilnog bankarstva, koja omogućava potpunu fleksibilnost u vremenu i lokaciji plaćanja, naravno uz duplo povoljniju cijenu naknada za plaćanje naloga. Ovom nagradnom igrom im dajemo i dodatne pogodnosti u vidu atraktivnih nagrada kojima ćemo nagraditi najsretnije među njima", kažu nam u Addiko Bank Sarajevo.

Detaljnije informacije o ovoj nagradnoj igri i pogodnostima korištenja usluge Addiko Mobile potražite na addiko.ba