Ekskluzivni popusti
44

Samo za klijente banke: Manji troškovi goriva uz Addiko Bank Sarajevo i Hifa Petrol

Uživajte u dugim putovanjima uz manje troškove goriva uz Addiko Bank Sarajevo i Hifa Petrol
Uživajte u dugim putovanjima uz manje troškove goriva uz Addiko Bank Sarajevo i Hifa Petrol
Uživajte u dugim putovanjima uz manje troškove goriva uz Addiko Bank Sarajevo i Hifa Petrol.

Svake subote i nedjelje, klijenti Addiko banke mogu uživati u popustima i do čak 20% kod renomiranih partnera u okviru programa Addiko shopping vikend, među kojima je i benzinska pumpa Hifa Petrol.

Kako bi ostvarili specijalni popust od 0,15 KM po litru HPlus Euro 6 premium goriva uz koja je moguće preći do 50 kilometara više po rezervoaru goriva, potrebno je samo da klijent plaćanje goriva izvrši bilo kojom Addiko karticom, a popusti su na snazi svakog vikenda.

"Na ovaj način smo našim klijentima željeli omogućiti značajnu uštedu na troškovima goriva, što može olakšati njihovu svakodnevnicu i dati više finansijske slobode. Vjerujemo da će ova pogodnost klijentima biti značajna i u periodu godišnjih odmora, te da će uz manje troškova moći uživati u dužim vožnjama i putovanju", istakla je Aldijana Muhić, voditelj odjela Partnerstva i kanali distribucije.

Iz Addiko banke poručuju da kontinuirano osluškuju potrebe svojih klijenata, te da im je cilj omogućiti im da uz korištenje Addiko proizvoda ostvare brojne pogodnosti, te su u skladu sa tim i partneri Addiko shopping vikend programa pažljivo birani.

"Od velikog nam je značaja i to što naš partner Hifa Petrol ima rasprostranjenu mrežu maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine, te samim tim i naši klijenti na ovaj način mogu iskoristiti puni potencijal uštede i odabrati njima najpogodniju lokaciju", dodala je Muhić.

Addiko Shopping vikend program klijentima Addiko banke nudi brojne benefite i u ostalim kategorijama proizvoda i usluga, te je popuste subotom i nedjeljom moguće ostvariti i kod sljedećih partnera: Domod, Omega shop, Frisa, Fontele.ba, OkaÏdi, US Polo ASSN., Cacharel, Plaza, L'Occitane, Lulu Gold, Jeordie's, Imtec, Mimaco keramika, Swarovski, Lulu Gold the multi brand store, Hifa Oil, PC Oner servis & prodaja, Sinedo i D Store.

Više detalja o ovoj, ali i ostalim ponudama Addiko Bank Sarajevo dostupno je putem web stranice Banke, a možete ih saznati i putem besplatne info linije 0800 2 0206.