Program lojalnosti
61

Sjajni popusti uz Addiko Bank d.d. Sarajevo i fonTELe.ba: Budite u korak s tehnološkim inovacijama

Addiko Bank i fonTELe: Za sve koji žele biti u korak s tehnološkim inovacijama
Addiko Bank i fonTELe: Za sve koji žele biti u korak s tehnološkim inovacijama
Addiko Bank d.d. Sarajevo je u okviru programa lojalnosti Addiko shopping vikend pripremila popuste za sve klijente, korisnike Addiko Mastercard kartica koji kupovinu obavljaju danima vikenda, i to za različite kategorije proizvoda i usluga.

Za sve koji žele biti u koraku sa najnovijim tehnološkim rješenjima, fonTELe.ba nudi sjajan popust od 15% na kompletnu kupovinu obavljenu Addiko Mastercard karticama, svake subote i nedjelje.

"Kroz naše partnerstvo sa fonTELe.ba kompanijom željeli smo našim klijentima omogućiti i uživanje u visokom kvalitetu tehnologije. Bogata ponuda proizvoda u kojoj svako može pronaći nešto za sebe uz Addiko shopping vikend program postaje lako dostupna, uz znatno niže cijene", poručuju iz Addiko banke.

Partner Addiko shopping vikenda, fonTELe.ba pored brze i kvalitetne usluge kupcima nudi širok asortiman proizvoda kao što su mobiteli, laptopi, televizori, bijela tehnika, kućanski aparati te ostalo.

"Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mjestu, stoga ćemo i dalje raditi na proširenju naše mreže partnera kako bismo klijentima omogućili još više prilika za uštedu i korist. Kontinuirano radimo na uključivanju novih trgovaca u naš Addiko shopping vikend program lojalnosti, s ciljem da pružimo još bogatije i raznovrsnije iskustvo", dodaju iz Banke.

Addiko shopping vikend program klijentima Addiko banke nudi brojne benefite i u ostalim kategorijama proizvoda i usluga, te je popuste subotom i nedjeljom moguće ostvariti i kod sljedećih partnera: Domod, Omega shop, Frisa, OkaÏdi, US Polo ASSN., Cacharel, Plaza, L'Occitane, Lulu Gold, Jeordie's, Imtec, Mimaco keramika, Swarovski, Lulu Gold the multi brand store, Hifa Petrol, Hifa Oil, PC Oner servis & prodaja, Sinedo i D Store.

Više o programu Addiko shopping vikend je moguće saznati putem zvanične web stranice Banke ili pozivom na besplatni info broj 0800 2 0206.