Addiko program lojalnosti
7

Uživajte u vrućim ljetnim danima i rashladite se uz nove klima uređaje uz Addiko Bank Sarajevo i Omega shop

Addiko Bank Sarajevo
Addiko Bank Sarajevo
Addiko shopping vikend klijentima Banke donosi sjajne pogodnosti u kojima je moguće uživati kod velikog broja partnera, a među njima je i Omega shop.

U Omega shopu, poznatom lancu trgovina koji se bavi distribucijom tehnike i potrošačke elektronike, klijenti Addiko banke subotom i nedjeljom ostvaruju popust od 10% na kompletan neakcijski asortiman.

"Ovo strateško partnerstvo omogućava našim klijentima pristup širokom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda, uključujući i rashladne uređaje, po posebnim uslovima i sa značajnim popustima. Ovim korakom smo željeli da unaprijedimo kvalitet života naših klijenata i pružimo im dodatne vrijednosti kroz naše usluge. Pozivamo sve da iskoriste ekskluzivne ponude i uživaju u komforu u vrućim ljetnim danima", navode iz Addiko banke.

Klijenti Addiko banke svaki vikend tokom 2024. godine imaju mogućnost koristiti benefite plaćajući svim Addiko karticama kod renomiranih partnera iz različitih kategorija i sfera poslovanja.

Iz Banke dodatno ističu da kontinuirano rade na unapređenju svojih proizvoda i usluga, te da iskustvo klijenata u poslovanju sa Bankom nastoje učiniti što boljim. U vezi sa tim, za cilj imaju i proširenje mreže partnerstava u narednom periodu.

Pored popusta na plaćanje u iznosu od 10% na neakcijski asortiman u Omega shopu, klijenti Addiko banke posebne pogodnosti mogu koristiti i kod sljedećih partnera: Hifa Petrol, Domod, Frisa, Fontele.ba, OkaÏdi, US Polo ASSN., Cacharel, Plaza, L'Occitane, Lulu Gold, Jeordie's, Imtec, Mimaco keramika, Swarovski, Lulu Gold the multi brand store, Hifa Oil, PC Oner servis & prodaja, Sinedo i D Store.

Više o programu Addiko shopping vikend je moguće saznati putem zvanične web stranice Banke ili pozivom na besplatni info broj 0800 2 0206.