Među njima i jedan domaći
1

Spoj funkcionalnosti i modernog dizajna: Como predstavlja brendove koji inspirišu

Como salon namještaja
Como salon namještaja
Salon namještaja Como, koji je u Banjoj Luci, ali i u regionu postao sinonim za kvalitetan namještaj svjetskih i domaćih brendova, krajem prošle sedmice predstavio je nove kolekcije tri brenda, koji su sastavni dio njihove ponude.

Riječ je o domaćem brendu Volumen, španskom brendu Kave Home i italijanskom Tomasella.

Naime, u petak je u prijatnom ambijentu salona, održano posebno Como veče brendova koji inspirišu. U ulozi sjajnog domaćina, Como je upriličio druženje s arhitektama, tokom kojeg su predstavljeni najnoviji trendovi u svijetu dizajna enterijera.

Como salon namještaja
Como salon namještaja

Prezentacija brendova upriličena je od strane njihovih predstavnika, kao i stručnog tima salona Como, koji je prisutnima približio viziju brendova, segmente proizvoda, materijale, rokove, te načine funkcionisanje kompletne logistike kako bi se fantastični komadi namještaja pomenutih brendova našli u našim domovima.

Poveznica između ova tri brenda je ta što svi odišu luksuzom uz savršen sklad funkcionalnosti i modernog dizajna. Ipak, svaki od njih je poseban i priča svoju priču.

Volumen

Volumen je brend iz Bosne i Hercegovine koji stvara savremen, funkcionalan i izuzetno udoban namještaj.

Prema riječima stručnjaka, riječ je o decentnom namještaju koji je rezultat savremenog pogleda na klasične vrijednosti. Volumen je oličenje dobrog balansa između forme i sadržaja – dizajn je moderan, pametan i pažljivo osmišljen, a materijali su vrhunskog kvaliteta.

Kave Home

Kave Home je španski brend namještaja i dodataka za dom. Ovo je novi brend u ponudi salona Como, a karakteriše ga kombinacija modernog i funkcionalnog dizajna s pristupačnim cijenama. Kave Home nudi elegantne opcije koje odgovaraju širokom rasponu ukusa i stilova života, a u centru njihovog širokog portfolija je predanost održivosti i potraga za originalnim rješenjima.

Como salon namještaja
Como salon namještaja

Tomasella

Brend Tomasella krije tajnu savršenih plakara, biblioteka, komoda, ali i namještaja za spavaću sobu. Kompletan program ovog italijanskog proizvođača ne pravi kompromis između dizajna, funkcije i kvaliteta.

Kompanija Tomasella osnovana je 1948. godine kao radionica namještaja zahvaljujući odlučnosti, istrajnosti i predanosti Luiđija Tomasele, a za kratko vrijeme postala je jedan od najznačajnijih italijanskih proizvođača namještaja i jedna od vodećih kompanija na svjetskom tržištu.

Kvalitet kompanije temelji se na modularnim rješenjima, elegantnom dizajnu i stalnoj potrazi za novim materijalima, vrstama drveta i finim završnim obradama.

Tomasella nudi namještaj i modularna rješenja za dnevne i spavaće sobe u raznim materijalima i bojama za opremanje bilo kojeg prostora, fokusirajući se na najnovije trendove i različite zahtjeve prostora.

Više informacija o ovim brendovima, a cjelokupnoj ponudi salona Como moguće je dobiti na njihovoj zvaničnoj web stranici, kao i na dobro poznatoj lokaciji u ulici Ivana Gorana Kovačića 203b u Banjoj Luci.