Naselje okupano suncem
36

Spremni za život u "oazi mira": Kompleks Vrtovi Sunca u Sarajevu dočekao nove stanare

Kompleks Vrtovi Sunca
Kompleks Vrtovi Sunca
Kompleks Vrtovi Sunca spremno je dočekao nove stanare koji su spremni za novo životno poglavlje u ovom poznatom sarajevskom naselju.

"Ponosni smo na projekat Vrtovi Sunca koji se svojom lokacijom, kvalitetom izgradnje, bogatom ponudom različitih stanova i povoljnom cijenom izdvajaju od ostalih stanova u Sarajevu. Drago nam je prije svega da su mladi prepoznali ovaj projekat ali smo izrazito ponosni i na činjenicu da imamo veliki broj upita za ponudu stanova", rekao je Haris Hodžić, voditelj Odjela za nekretnine u kompaniji EOS MATRIX d.o.o.

Hodžić je dodao da investicija poput Vrtova Sunca ima veliki značaj za dostupnost stanova, jer je prosječna cijena po kvadratu 3.500 KM, što je najpovoljnija cijena na teritoriji općine Centar.

"Pozivam sve zainteresirane kupce da nas posjete u našem showroomu koji se nalazi u sklopu naselja i uvjere se u sve navedene prednosti projekta, i novog urbanog načina života. Pored stanova u ponudi imamo i poslovne prostore koji predstavljaju idealnu priliku za pokretanje biznisa u stambenom naselju te garaže i ostave. Drago nam je da je ovaj projekat prepoznat i od agencije PROSTOR koja je vodeća agencije za posredovanje u prometu nekretnina u Sarajevu i koja je naš partner u ovom projektu", istakao je Hodžić.

Haris Dervišbegović, Business Partner u agenciji PROSTOR, navodi da mu je izuzetno drago što je projekat uz pomoć investitora EOS MATRIX, ponovno na radaru potencijalnih kupaca nerkretnina.

"Ponosni smo sto u našoj ponudi imamo jedan projekat kao što su Vrtovi sunca gdje raspolažemo stanovima za sve profile kupaca, od garsonjera koji su idealne za samce i investiranje do velikih četverosobnih stanova koje preferiraju višečlane porodice. Dodatna pogodnost ovog projekta su cijene stanova koje su sa obzirom na današnje tržište izrazito konkurente, kao i to da su stanovi spremni za useljenje, što svakako predstavlja veliku prednost jer kupujete stan u kojem nisu potrebna dodatna ulaganja u adaptiranje. Izrazito nam je zadovoljstvo što smo zajedno s kompanijom EOS MATRIX partneri na ovom projektu i ovim putem im se zahvaljujem na ukazanom povjerenju koje ćemo svakako opravdati", kazao je Dervišbegović.

Akcija - poklon kuhinja

Prvih 10 kupaca koji se odluče za kupovinu stana u kompleksu Vrtovi Sunca Sarajevo, mogu dobiti poklon kuhinju u vrijednosti do 5% plaćene cijene stana.

Kuhinju birate prema svojim željama, a pored kuhinjskih elemenata dobijete i osnovne kuhinjske aparate.

Požurite i zakažite svoj termin na +387 62 111 511 ili na +387 63 011 965.

Detaljnije informacije za akciju poklon kuhinja i akcijskih stanova možete pronaći na web stranici www.vrtovisunca.ba.

Akcija traje do 15. novembra 2024. godine.

"Očekujemo vas na sunčanoj strani grada", poručuju iz Vrtova Sunca.