Dio programa lojalnosti
6

Svake srijede ostvarite popuste na sve usluge ASA Bolnice

"Naša srijeda" kao dio programa lojalnosti ASA Banke
"Naša srijeda" kao dio programa lojalnosti ASA Banke
Vlasnici kartica ASA Banke, svake srijede ostvaruju 10% popusta na sve usluge ASA Bolnice, prve privatne Opće bolnice u BiH. Već pet godina u okviru Programa lojalnosti "Naša srijeda", ASA Banka klijentima pruža posebne pogodnosti i benefite.

Sa najvećom mrežom do sada i obogaćenom ponudom, te uz sinergiju sa ostalim članicama ASA Grupacije, ASA Banka ide korak dalje u svojoj misiji da prati potrebe i želje svojih klijenata omogućavajući jedinstvene ponude i pogodnosti.

"Naša srijeda" je jedinstveni program lojalnosti koji ASA Banka provodi u kontinuitetu za svoje klijente, a klijenti ASA Banke mogu ostvariti izuzetne popuste.

Prepoznavajući želje i potrebe klijenata, svake godine šire mrežu partnera pružajući posebne pogodnosti i benefite. Već od naredne srijede, kao klijent ASA Banke, u mogućnosti ste odabrati bilo koju uslugu ASA Bolnice i ostvariti popust od 10%.

Ulazak ASA Bolnice u Program lojalnosti "Naša srijeda" donijet će izvanredne pogodnosti korištenja usluga prve privatne Opće bolnice u BiH uz popust na sve usluge uz veliko interesovanje i zadovoljstvo klijenata ASA Banke.

"Naša saradnja s ASA Bankom u okviru Programa lojalnosti, je konkretan primjer kako korisnici usluga sinergijom Banke i Bolnice ostvaruju pogodnosti i benefite koji se ogledaju u izvrsnoj zdravstvenoj i finansijskoj usluzi. U ASA Bolnici, kontinuirano radimo na unapređenju naših usluga kako bismo osigurali najviši nivo kvaliteta i zadovoljstvo naših pacijenata. Naša posvećenost pružanju vrhunskih zdravstvenih usluga predstavlja srž našeg rada i motivaciju za budući napredak", izjavio je Predsjednik Uprave ASA Bolnice Rasim Jusufović i dodao kako sinergija svih članica ASA Grupacije igra ključnu ulogu u stalnom nastojanju da se unaprijedi kvalitet zdravstvenih usluga koje pruža ASA Bolnica.

Sinergijskim djelovanjem između ASA Banke i ASA Bolnice osigurava se sveobuhvatna podrška u oblasti zdravstva, čime se unapređuje briga za zajednicu. Ova saradnja ne samo da poboljšava uslove zdravstvene zaštite, već i ističe važnosti zdravlja i blagostanja svih korisnika.

"Saradnjom sa ASA Bolnicom i ostalim članicama ASA Grupacije pokazujemo našu zajedničku predanost unapređenju zdravstvene zaštite i kvaliteta života svih naših korisnika i zajednice u cjelini. Program lojalnosti 'Naša srijeda' osmišljen je da dodatno nagradi povjerenje naših klijenata, pružajući im ekskluzivne popuste i pogodnosti koje unapređuju njihov svakodnevni život. Pozivamo sve naše klijente da iskoriste ove benefite i uživaju u vrhunskim uslugama ASA Bolnice uz 10% popusta svake srijede", izjavila je Aldijana Rakić, Članica Uprave ASA Banke.

U ASA Bolnici, kontinuirano rade na unapređenju svih usluga kako bi osigurali najviši nivo kvaliteta i zadovoljstva pacijenata. Tokom prva tri mjeseca rada, ASA Bolnica je pružila usluge za preko pet hiljada pacijenata i trenutno pružaju usluge u 17 odjeljenja.

ASA Banka kao vodeća domaća banka kontinuirano radi na poboljšanju i unapređenju sveukupne ponude koja se uz visok kvalitet usluge pruža klijentima. Kao treća najveća banka na tržištu sa preko 60 poslovnica širom BiH, ASA Banka nastavlja djelovati u cilju rasta domaće ekonomije, prosperiteta pojedinaca i cjelokupnog društva.

Za dodatne informacije i detalje o Našoj srijedi kliknite OVDJE.