IFA 2024
131

Tesla na jubilarnom stotom IFA sajmu u Berlinu: Comtrade brend u društvu najboljih na tržištu

Brend Tesla još jednom izlaže na najpoznatijem sajmu potrošačke elektronike na svijetu IFA 2024, i međunarodnoj publici će predstaviti svoje nove proizvode i inovativne tehnologije.

Tesla se vraća u Berlin! Nakon sjajnog nastupa 2022. godine, brend kompanije Comtrade će po drugi put imati priliku da izlaže na najpoznatijem sajmu potrošačke elektronike na svijetu IFA 2024. Simbolično, IFA ove godine slavi svoje jubilarno stoto izdanje, a Tesla, deceniju poslovanja. U periodu od 6. do 10. septembra, Tesla će predstaviti najnovije proizvode, inovativne tehnologije, i posjetiocima širom svijeta ponuditi sjajno iskustvo i brojna iznenađenja.

Premijera u Berlinu

Tesla izlaže u hali 22 (Messe Berlin) na štandu 204, a za posjetioce su pripremili i neke najnovije tehnologije. Poput linije Tesla prostranih i modernih standardnih frižidera, savremenih vinskih frižidera, i praktičnih ploča za kuhanje sa ugrađenim aspiratorom. Kao i nove serije mašina za pranje sudova A energetske klase i asortiman mašina za veš sa unaprijeđenim, modernim dizajnom i displejima.

U skladu sa povećanom globalnom potražnjom i zahtjevima, Tesla će ponuditi i svoje najnovije modele kvalitetnih klima uređaja. Među njima se posebno izdvaja dodatno unaprijeđena serija Virtuoso klima uređaja, koji su korisnicima već poznati po modernom dizajnu i brojnim vrhunskim funkcijama, poput snabdijevanja prostorije svježim vazduhom.

Ljubitelje dobre slike i zvuka posebno će zainteresovati nove i napredne tehnologije koje koriste Tesla televizori: QLED, OLED, i Mini LED. Precizne boje i intenzivni detalji koje omogućava QLED tehnologija već su dobro poznati Tesla kupcima, a sada će moći da uživaju i u superiornom vremenu odziva i idealnim uglovima gledanja koje donosi OLED.

Mini LED tehnologija omogućava još bolje osvjetljenje i sjajan kontrast, za savršen ugođaj dok gledate svoje omiljene TV sadržaje.

Na IFA sajmu premijerno će se pojaviti i novi segment Tesla malih kućnih aparata, koji obuhvata proizvode za njegu kose – pegle, fenove i razne vrste stajlera. Tesla u industriju njege i ljepote ulazi sa standardnim, ali i premijum modelima, koji će zasigurno obradovati kupce.

U međuvremenu, Tesla je izlagala i na prestižnim sajmovima u Madridu i Milanu gdje su predstavljena najveća tehnološka dostignuća HVAC sektora.

Jedan od najbrže rastućih brendova, za nedelju dana naći će se u društvu 2.000 najboljih izlagača širom svijeta, a zapažen rezultat su ostvarili još prije dvije godine, kao jedini brend iz regiona koji izlaže u njemačkom gradu.

Vidimo se u Berlinu!