Ilidža Residence
113

Tražite kvalitetnu nekretninu na mirnoj lokaciji? Možda bi ovaj stan mogao biti za vas

MY SPACE Agencija za Nekretnine objavljuje prodaju stanova u modernom stambenom objektu Ilidža Residence, smještenom u naselju Otes na Ilidži, u ulici Spomenik, koji pruža sve što je potrebno za ugodan i funkcionalan porodični život, kao i bezbrižno odrastanje djece.

Stambeni objekat se sastoji se iz dvije lamele (A i B) međusobno povezane, ali sa dva potpuno odvojena ulaza sa odvojenim komunikacionim stepeništem i sa po dva brza neovisna lifta.

Stambenu zgradu sa stanovima različitih struktura, na osam etaža, sačinjavaju dvosobni stanovi od 38 m2 do 63 m2, trosobni stanovi od 52 m2 do 88 m2 i četverosobni stanovi kvadrature od 76 m2 do 98 m2 sa ukupno 137 stambenih jedinica visokih standarda.

Mogućnost kupovine parking mjesta na parteru i prizemlju objekta, ali i u podzemnoj garaži.

Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova.

Grijanje i hlađenje u objektu je putem toplotnih pumpi i invertera (split sistema) potpuno neovisno od bilo koga i upravljivo daljinski putem WIFI. Cijena uključuje i trofazni elektro priključak snage 6,7 do 10 kW.

Rok za završetak radova je juni 2024. godine.

Ilidža Residence je stambeni objekat modernog izgleda sa savremenim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima. Projekat se temelji na luksuznoj arhitekturi i prostranim stanovima koji pružaju poseban doživljaj lagodnog života.

Cijene stanova kreću se već od 133.400 KM sa uključenim PDV-om.

Mogućnost plaćanja avansa u iznosu 20 posto od cijene, ostatak u dogovorenim etapama do useljenja.

Kupci stanova imaju mogućnost finansiranja putem kreditne linije ASA banke uz fiksnu kamatnu stopu sa maksimalnim iznosom kredita do 300.000 KM i rokom otplate do 25 godina te nenamjenskim iznosom kredita do 20.000 KM.

Budući kupci stanova kvadrature preko 65 m2 dobijaju gratis parking mjesto u zajedničkoj garaži. Također, prilikom avansne uplate od 90 posto od cijene, klijenti dobijaju mogućnost odobravanja popusta od 3,5 posto od cijene stana.

Za sve detalje možete pozvati agenciju za nekretnine MY SPACE na sledeće brojeve telefona: 066 499 822, kao i 062 599 172.

Više informacija možete pronaći na Facebook i Instagram profilu.