promo
15

Tražite li nekretninu na Makarskoj rivijeri, agencija Albedo ima pravu opciju za vas

U potrazi ste za nekretninom na Makarskoj rivijeri? Albedo agencija za nekretnine iz Makarske u svojoj ponudi ima vrlo atraktivne i moderne nove apartmane blizu plaže u Drveniku.

Drvenik je danas pravo mjesto za bijeg od svakodnevnice i gradskih gužvi. Njegova kilometarska šetnica uz kristalno čisto more, prostrane plaže i borova hladovina već desetljećima oduševljavaju sve posjetioce koji se rado vraćaju drveničkim valama iz godine u godinu.

Apartmani se rijetko nađu na prodaji u mjestima poput Drvenika, pogotovo u novoj urbanoj vili s liftom, smještenoj samo pedesetak metara od mora. Prodaje se ukupno dvanaest stanova, a u ponudi su jednosobni stanovi od 49 m2 i 58 m2 te dvosobni stanovi od 59 m2, 63 m2, 71 m2, 73 m2, 74 m2 i 85 m2.

Ova urbana vila s apartmanima u Drveniku trenutno je u završnoj fazi izgradnje, a sastoji se od suterena sa spremištima i natkrivenim parkirnim mjestima, visokog prizemlja i 3 kata. Stanovi na trećem katu su dvoetažni s galerijom. Svi stanovi su južne orijentacije i imaju lijep pogled na more i otoke. U izgradnji i kod unutarnjeg uređenja stanova korišteni su visoko kvalitetni materijali.

Useljenje je planirano u aprilu 2021. godine, a stanove je moguće rezervirati odmah. Cijene i raspoloživost stanova možete pogledati na web stranici agencije Albedo iz Makarske. Bitno je napomenuti da kupci ove nekretnine ne plaćaju porez na promet nekretnina prilikom kupnje, obzirom da se radi o novogradnji koju prodaje trgovačko društvo.

Albedo je obiteljska tvrtka koja uspješno savjetuje kupce i prodavatelje nekretnina na Makarskoj rivijeri još od 2005. godine. Svojim klijentima pruža doista cjelovitu uslugu, od prodaje do pravnih poslova do financijskog i poreznog savjetovanja i rješavanja kompletne papirologije pri kupoprodaji nekretnina.

Više o timu i uslugama Albedo agencije pročitajte na sljedećem linku.