Akcijska ponuda
33

Triglav Fondovi: Investirajte i uštedite 50% ulazne naknade

Investirajte u najveće svjetske kompanije do 31. oktobra i uštedite 50% ulazne naknade
Investirajte u najveće svjetske kompanije do 31. oktobra i uštedite 50% ulazne naknade
Akcijska ponuda Triglav Fondova omogućava da do 31. oktobra započnete ili proširite svoje investicije u portfolio dionica i obveznica najpoznatijih i najvećih svjetskih kompanija uz 50% nižu ulaznu naknadu.

Investiranje je ključni korak u očuvanju i povećanju vrijednosti novca. Inflacija smanjuje kupovnu moć novca tokom vremena, pa ukoliko novac nije uložen, njegova realna vrijednost se postepeno smanjuje.

Ukoliko je novac uložen, rast vrijednosti investicije omogućava zaštitu od negativnog djelovanja inflacije, a zatim i dodatni prihod iznad stope inflacije, odnosno realni rast vrijednosti. Tako novac, umjesto da stoji neiskorišten i da postepeno gubi svoju vrijednost, dugoročno može raditi u Vašu korist i stvarati dodatne prihode.

Gdje se novac investira?

Investiranje u Triglav Globalni dionički OIF predstavlja pravi izbor za investitore koji žele investirati u dionice nekih od najvećih i najuspješnijih svjetskih kompanija. Kompanije, kao što su Microsoft, Apple, Alphabet (Google), NVIDIA, Meta Platforms (Facebook), Amazon i druge, predvode globalne tržišne trendove i imaju dokazanu stabilnost i potencijal za dugoročni rast.

Investiranje u Triglav Obveznički OIF predstavlja opciju za investitore koji traže veći nivo stabilnosti, sa srednjeročnim investicijskim fokusom. Ovaj fond se sastoji od državnih obveznica najrazvijenijih EU zemalja poput Njemačke, Belgije, Francuske i Austrije, te korporativnih obveznica renomiranih kompanija poput UBS, JP Morgan, Siemens i Nestle. Fond odgovara konzervativnijem profilu investitora čiji je fokus podjednako na stabilnosti i na zahtijevanom prinosu.

Svaki investitor, bilo fizička ili pravna osoba, ima mogućnost odabrati fond koji najbolje odgovara njegovim ciljevima i investicijskom profilu. Također, moguće je investirati u kombinaciju oba fonda kako bi se postigao balans između rasta i stabilnosti kroz diverzifikaciju portfolija.

Druge prednosti ulaganja u Triglav fondove

Jedna od glavnih prednosti ulaganja u Triglav investicijske fondove je upravo to što portfolijima upravljaju profesionalni menadžeri s iskustvom i stručnim znanjem. Njihova uloga je kontinuirano praćenje tržišta, analiza investicija i alokacija sredstava fondova u skladu s promjenama na tržištu, što investitorima omogućava veći nivo sigurnosti i povjerenja. Osim toga, dostupnost svih potrebnih informacija investitorima olakšava donošenje kvalitetnijih investicijskih odluka.

Fleksibilnost je također jako važan faktor – ulaganje nije vremenski ograničeno, što znači da investitori imaju slobodu povlačenja svog novca kad god to žele, bez obaveze držanja ulaganja do određenog roka. U slučaju potrebe novac nije "zarobljen", a isplata dijela ili cijelog iznosa ulaganja realizira se najkasnije u roku od sedam dana od podnošenja zahtjeva za isplatu.

Kombinacija stručnog upravljanja investiranim sredstvima i fleksibilnost isplate čini ulaganje u Triglav fondove privlačnim izborom za mnoge investitore koji žele dugoročni rast uz mogućnost brze reakcije na promjene u njihovim finansijskim potrebama.

Kako investirati?

Proces investiranja je jednostavan. Dovoljno je da pozovete broj 033 277 270 ili da dostavite svoje podatke u kontakt formi iznad kako biste dobili informacije koje vas zanimaju i na taj način donijeli najbolju odluku za sebe i za svoj novac.